Megható

„Máshol ünnepelsz, de tudom, neked sokkal jobb már” – szomorú nap a mai Szorcsik Viki életében

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.05.04.

A színésznő megható sorokat tett közzé öccse születésnapja alkalmából, aki még csak most lett volna negyvenéves. Szorcsik Viki szívszorító üzenetet fogalmazott meg a szomorú évforduló kapcsán.

Szorcsik Viki több mint két évvel ezelőtt, két nappal karácsony előtt vesztette el testvérét, aki hosszú betegség után hunyt el. A színésznő azóta is nehezen éli meg a mindennapokat, különösen azokat a pillanatokat, amik Béláról szóltak. Viki a mai napig fájó szívvel emlékezik, hiszen testvérével nagyon szoros kapcsolatuk volt. Érthetően azóta sem szívesen beszél a történtekről, igyekszik magában megélni a fájdalmát.

Szorcsik Viki
Szorcsik Vikinek még mindig fájó emléke testvére elvesztése Fotó: Saját/Szorcsik Viki

Szívszorító üzenetet fogalmazott meg Szorcsik Viki

Bár a december a szeretetről szól a legtöbb embernek, Szorcsik Vikinek és családjának már nem lesz soha többé ugyanaz ez az ünnep sem. Ahogyan a öccse születésnapja is egy szívbe markoló dátum számukra. Viki megható sorokkal, a közösségi oldalán emlékezett meg testvére születésnapjáról, aki pénteken lett volna még csak 40 éves.

Drága gyerek! Ma köszöntenénk, ha itt maradtál volna köztünk a 40. születésnapodon, de te máshol ünnepelsz már… Szomorú vagyok...nagyon, de tudom, hogy neked sokkal jobb már…

 – írta Viki érezhetően szívszorító szavait testvére képe mellé.

Szorcsik Viki testvére, és üzenete
Szívszaggató üzenettel köszöntötte elhunyt testvérét Szorcsik Viki.  Fotó: Instagram/Szorcsik Viki

Az ünnepek a legnehezebbek

Szorcsik Vikinek és családjának nemcsak a májusi hónap a nehéz, hanem a karácsony is, hiszen Béla két nappal az ünnepek előtt hunyt el.

Ez mindenkinek nagyon nehéz, de egy szülőnek eltemetni a gyermekét, az szerintem a legkeményebb. Ezt már nem lehet visszacsinálni, ezzel együtt kell tudni élni. De ilyenkor, amikor közelednek az ünnepek, mindenki egyre lelkesebb, hogy mindjárt együtt az egész család… De a mi családunkból már mindig hiányozni fog valaki. Ilyenkor ez a mardosó hiányérzet hatványozódik, még nagyobb súllyal nyomja a szívünket – mondta korábban a Borsnak Szorcsik Viki.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek