Kinézet

„Tökéletes” - Válását követően is bombaformában a színésznő

B. V.

Létrehozva: 2024.05.02.

Sofia Vergara szelfije ismét forróra sikeredett.

A gyönyörű mexikói színésznő, Sofia Vergara 51 évesen is bombaformában van. A Modern Család sztárja épp ezért sosem fél igazából megmutatni magát, nem takargatja idomait. A hollywoodi csillag most épp egy olyan fotót tett közzé, amelyen falatnyi ruhában taglalta, mennyire hiányzik neki legutóbbi nyaralása. Ám a figyelmet nem meglepő módon elvonta közszemlére tett keble, amit egy mélykivágású fürdőruhában mutatott meg.

96th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party
Sofia Vergara 51 évesen is bombaformában. / Fotó: AFP

Vergara egy szelfivel emlékezett vissza a szép időkre. A fotón hullámos haja tökéletesen kiegészíti a fürdőruháját, hát még a háttérben lévő pálmafák. Rajongói és követői a kép láttán azonban másra sem tudnak figyelni, mint a színésznő dekoltázsára, pláne, hogy egy éjszakai képről van szó. Egyesek egyenesen istennőnek titulálták őt, mondván olyan csodaszép.

Wow, tökéletes.

 - közölték vele.

Nincs rá szó, amivel kifejezhetem mennyire gyönyörű vagy.

 - írta neki a közel 35 milliós követő táborából egy másik rajongója is, egy piros szíves emoji kíséretében - írja a DailyStar.

Vergara tehát tökéletes formában van annak ellenére is, hogy nemrég elvált a férjétől, Joe Manganiellotól. A Magic Mike szereplőjével 2015-ben kötötték össze az életüket. A színésznő és ex-férje, akkor így nyilatkozott:

Meghoztuk a nehéz döntést, hogy elválunk. Mint két ember, akik nagyon szeretik és törődnek egymással, udvariasan kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását ebben az időszakban, miközben életünk ezen új szakaszában próbálunk eligazodni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek