Gyász

Ma 4 éve hunyt el Benedek Tibor – Megható posztokkal emlékeznek a legendás sportolóra

Zs.

Létrehozva: 2024.06.18.

Kedden reggel régi fotók tengere lepte el a közösségi oldalakat, sokan emlékeznek meg a tragikusan fiatalon elhunyt, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról. Benedek Tiborról elsőként özvegye, Epres Panni osztott meg egy gyönyörű képet.

Még most is sokunkban él élénken a pillanat, amikor megjelentek az első hírek: Benedek Tibor meghalt. A hír sokkolta az egész társadalmat, nem csak a sportszeretőket, mindenkit, aki valaha is láthatta a medencében vagy akár a szárazon a magyar válogatott kiválóságát. Tibor ugyanis — amellett, hogy különleges tehetségű sportoló — egy végtelenül szerény, kedves és jószándékú ember volt, akinek soha egy rossz szava sem volt senkihez. Egy jó embertől pedig nehéz elbúcsúzni... Ma négy éve nincs velünk Tibor.

CER_8681 Benedek Tibor
Benedek Tibor halála után felfoghatatlan űrt hagyott. (Fotó: Czerkl Gábor)

Sosem feledjük Benedek Tibort! 

A kiválóság ma négy évvel ezelőtt hunyta le örökre a szemét. Benedek Tibor felesége minden pillanatban ott volt mellette utolsó napjaiban intenzív osztályon. Epres Panni megözvegyülése óta is úgy neveli a két közös gyermeküket, mintha Tibor még mindig köztük lenne. Köztük is van! Akire minden nap emlékeznek, annak az emléke nem halványul el soha... A tragédia negyedik évfordulójának reggelén Panni egy gyönyörű közös képpel emlékezett meg az élete szerelméről. A fotót a modell hivatalos Instagram-oldalán lehet megtekinteni. 

Benedek Tibor özvegye, Epres Panni
Epres Panni élete szerelme volt Benedek Tibor. (Fotó: Mediaworks)

Benedek Tibor özvegye után kedden reggel elkezdtek özönleni a Benedek Tiborról szóló megemlékező posztok a közösségi médiában, legyen szó Instagramról vagy Facebookról, nagyon sok bejegyzés született. Többek között a Magyar férfi vízilabda-válogatott és Curtis is megható posztokkal emlékeztek meg.

Benedek Tibor
Benedek Tibort sosem felejti el ez az ország. (Fotó: Tumbász Hédi)
a vízilabda-válogatott Facebook posztja Fotó: Facebook 
Benedek Tibor
Curtis minden évben megemlékezik a sportikonról. (Fotó: Facebook)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek