Döntés

Bódi Csabi: „Egyáltalán nem bánom, hogy elváltam”

N.V.N.

Létrehozva: 2024.06.30.

Van, amit másképp csinálna az énekes az életében. Bódi Csabi azonban azt nem bánta meg, hogy elvált első feleségétől. Így találkozhatott Ginával, aki nagyfia mellé még két gyermekkel ajándékozta meg.

Bódi Csabi június 28-án ünnepelte születésnapját. Az évfordulók alkalmával gyakran vet számot az ember az életéről. Mi az, amit megvalósított, mit kell még megtennie az életben, esetleg van-e olyan dolog, ami másképp csinálna vagy megbánt volna.

Bódi Csabi és felesége
Bódi Csabi felesége mai napig szeretetben, boldogság él a zenésszel  (Fotó: Szabolcs László)

Bódi Csabi sosem ismerte volna meg imádott feleségét, ha nem válik el

Az énekes sincs ezzel másképp.

Sok minden van, amit ma már másképpen csinálnék. Az bánt a legjobban, hogy a szeretteimnek, akik már nem lehetnek velünk, nem mondtam el elégszer, hogy mennyire szeretem őket, mennyire hálás vagyok nekik, és mennyire büszke vagyok rájuk. Nagyon fáj, hogy már nem tudom elmondani nekik. 

Azt viszont egyáltalán nem bánom, hogy elváltam, hiszen akkor sosem találtam volna meg a szerelmemet, Ginát, és sosem születhetett volna meg Rómeó és Lilien

Úgy gondolom, azok a boldog emberek, akik megelégszenek azzal, amit kaptak a sorstól, és meglelik benne a boldogságukat – árulta el Bódi, akire már egészen kicsi korában nagy felelősség hárult.

Annak idején a bátyám és én voltunk az első cigány gyerekek a nagyecsedi bölcsődében. 

Édesanyánk mindig elmondta, hogy jól és példamutatóan kell viselkednünk, hogy más cigány gyerekek is járhassanak majd ide.

Talán éppen innen ered a folyamatos bizonyítási kényszerem, kisebbségiként. Tisztán emlékszem, csak azért vettek fel minket a bölcsődébe, mert tiszták és rendezettek voltunk. 

Már életem első szociális élménye is ilyen kivételes odafigyelést igényelt, és ez azóta sem változott. 

Számomra misszió megmutatni az emberek számára a roma kultúra sokszínűségét. Bangó Margit, Bari Károly és még sok más cigány művész is maradandót alkotott Magyarország történelmében – mondta a híresség.

Bódi Csabi és fiai
Az énekes nagyon büszke fiaira. (Fotó: mediaworks archívum)

„Az idő előrehaladtával csak boldogabb vagyok”

A mindig mosolygós énekest egyáltalán nem zavarja az idő múlása. Ő pont azt szereti a korában, hogy látja felnőni a gyermekeit, ami egyre nagyobb boldogságot jelent számára.

Sokan panaszkodnak körülöttem, hogy őszül a hajuk, a szakálluk, de én erre mindig azt mondom, hogy hál’ Istennek, hogy ezt megértük! 

– Azt üzenem minden kedves olvasónak is, hogy ne szomorkodjon senki a kora miatt, inkább örüljön annak, hogy meg tudott öregedni, hiszen van, akinek esélye sincs megőszülni, vagy ráncokat szerezni. Én például az idő előrehaladtával csak boldogabb vagyok – mesélte a Star magazinnak adott interjúban.

A fiam, Csabika már felnőtt, kirepült a fészekből. 

Kevés szebb dolog van annál, minthogy láthatom a gyerekemet a saját lábára állni, figyelni az első szárnypróbálgatásait. 

Jó érzés átmenni a szüleimhez, ott találkozni a bátyámmal. Örülök, hogy ők is jó formában vannak, egyáltalán nem látszik rajtuk a koruk. Ezeket a jó géneket örököltem én is, nekem még mindig nincsenek ráncaim, négy-öt évet simán le tudnék tagadni. 

Amikor tükörbe nézek, nem egy fáradt embert látok, hanem egy boldog, sikeres és energiával teli családapát, aki imádja a feleségét, a gyerekeit, az egész családját, és aki nem tud elég hálás lenni a sorsnak azért, hogy azt csinálhatja, amit mindennél jobban szeret.

Ráadásul egészségesek is vagyunk – ez Isteni áldás – tette hozzá Csabi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek