Beszámoló

Bomba hírt robbantott Gönczi Gábor: ezt a műsort fogja vezetni

N.V.N.

Létrehozva: 2024.06.07.

Technikában, vizuálisan is látványos műsor keretein belül követhetjük nyomon vasárnap az önkormányzati választások alakulását. A tévé képernyői előtt ülök sem maradnak le semmiről.

Sokan még csal elképzelni sem tudják, milyen lehet a háttérmunkája egy hírműsornak. A Választások 2024 Tények különkiadásának házigazdája, Gönczi Gábor engedett egy kis betekintést, és a Mokka vendégeként elárulta, a legmodernebb technikákkal készülnek a látványos műsorra. 

Gönczi Gábor
Gönczi Gábor lesz az egyik házigazdája a TV2 választási műsorának (Fotó: EVA)

Gönczi Gábor számára izgalmasnak ígérkezik a műsor

A legfontosabb helyszíneken a TV2 ott lesz, és mindenről élőben kapunk helyszíni tudósítást.

Az ország és a jövő szempontjából nagyon fontos a választás, de televíziós szempontból pedig még izgalmasabb. 

– A világ minden pontján nagy figyelemmel kísérik az ilyen műsorokat – kezdte a Tények Plusz című magazinműsor főszerkesztője.

Az Európai Uniós választás több helyen megkezdődött, aminek a vége vasárnap este 11 órakor Olaszországban lesz. Ez viszont annyit jelent, hogy a TV2 műsorában csak ezt követően tudják kiértékelni az EU-s eredményeket, miközben már Magyarországon csaknem a száz százalékos eredményekről tudnak majd beszámolni.

Éjfél után fogjuk befejezni a munkát, illetve addig maradunk, ameddig kell, hiszen bármi történhet. 

Ez egy nagyon izgalmas dolog, ilyenkor csatarendbe áll az egész szerkesztőség. 

– Nem csak az esti órákra koncentrálunk, hiszen már reggeltől elindul a szavazás, mi onnantól fogva figyeljük az eseményeket, a részvételi arányokat. Folyamatosan tudósítjuk az országot arról, hol, mi történik. Ha érdekes esemény van, vagy valami rendkívüli, akkor azonnal beszámolunk. Úgy néz ki, a vasárnapi napon majdnem óránként megszakítjuk az adást, Marsi Anikó kolléganőm lesz az, aki időről időre napközben elmondja, hol tart a szavazás. A riportereink pedig ott lesznek mindenhol az országban mesélte a tévés.

A választási műsorban Gönczi Gábor, Váczi Gergő, és még két fantasztikus szakértő, Deák Dániel és Palóc André elemzők segítik a TV2 pontos tudósítását. Ráadásul látványos technológiai újítással is készülnek.

Van egy fantasztikus nagy terünk, amit most ki tudunk használni, és segítségül hívjuk a 21. századi technikát, a műsort egy virtuális valóságban tudjuk elhelyezni. Főleg akkor lesz érdekes, amikor összehasonlítjuk a korábbi eredményeket. (…) Vizuálisan is élmény lesz árulta el a műsorvezető.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek