Rejtély

Házasság első látásra: Dávid Petra új férfi oldalán tűnt fel

Létrehozva: 2024.06.29.

Dávid Petra rendkívül provokatív videóval jelentkezett közösségi oldalán, ahol vadító piros ruhában, érzékien eszi az ebédjét. A szemfülesebbeknek valószínűleg feltűnt, hogy a Házasság első látásra egykori szereplője nem egyedül volt.

Dávid Petra korábbi nyalókás jelenetét vélhetően minden rajongó csukott szemmel fel tudná idézni, ezúttal azonban szó sincs arról, hogy más férjével flörtölne, itt bizony olyan sráccal töltötte az idejét, akit eddig még nem láthattunk. 

Dávid Petra
Dávid Petra rejtélyes férfivel találkozott (Forrás: Dávid Petra)

Titokzatos hódoló?

A említett videóban egy sejtelmes férfi arra kéri a lányt, hogy ‘lassan és óvatosan kapja be’, aminek Petra hezitálva ugyan, de eleget tesz a pestos, kecskesajtos tésztájával. A férfit nem láthatjuk, de a hangját hallhatjuk. 

Az esettel kapcsolatban a Metropol megkereste Petrát is, aki rendkívül szűkszavúan nyilatkozott a lapnak:

Eredetileg egy együttműködés miatt utaztam Noszvajra, először egy barátnőmmel, aki a koszorúslányom is volt az esküvőn, majd miután ő elment, eljött ez a fiú egy kis időre. Az az igazság, hogy egy ideje már ismerkedünk, nagyon helyes, és most arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem igenis fontos, hogy valaki kisportolt legyen. Egyelőre nem szeretnék sokat nyilatkozni erről, bár hosszú idő óta nem került hozzám senki ennyire közel. De most már óvatosabb szeretnék lenni, úgy gondolom, hogy ha felvállalok valakit, akkor annak biztosan komolynak kell lennie.

A videót a Metropol szemlézte. 

Petra elmúlt egy éve meglehetősen mozgalmas volt

„A Házasság első látásra forgatása nagyon izgalmas élmény volt, a többiek közül én élveztem a legjobban az egészet. A forgatások után viszont hirtelen üres lett minden, elcsendesült a forgatag körülöttem, amit rosszul viseltem, nem voltam jó passzban mentálisan. Kétszer is elmentem utazni és örökbe fogadtam egy kutyust, aki azóta is velem van. Hullámhegyek és völgyek voltak, aztán pedig nagyon vártam, hogy elinduljon a műsor. Nagyon kíváncsiak voltunk, hogy bejönnek-e a számítások. Az első rész adásba kerülése után robbant minden.” – emlékszik vissza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek