Hűtlenség

Dudás Miki: Kölcsönkenyér visszajár!

Bors

Létrehozva: 2024.06.30.

Futótűzként terjedt az interneten az egykori kajakozó kirohanása, amit a közösségi oldalain tett közzé a 24 óráig elérhető történetében. Úgy tűnik, Dudás Miki házassága végleg véget ért, holott korábban ő volt hűtlen.

A sportoló, Dudás Miki és a felesége, Szigligeti Ivett közel tízéves párkapcsolatában többször volt példa arra, hogy különköltöztek, és már a válás is szóba került. Eddig azonban mindig visszataláltak egymáshoz. Utólag kiderült, hogy Miki volt az, aki bocsánatot kért a gyermekei anyjától. Legutoljára tavaly szeptemberben jelentette ki a kétgyermekes édesapa, hogy végleg elválik a feleségétől, az idei év elején azonban úgy döntöttek, hogy adnak még egy esélyt a házasságuknak. A boldogság nem tartott sokáig: az utóbbi hetekben Ivett többször posztolt olyan szövegeket, amikből világossá vált, hogy újra mélyponton van a kapcsolatuk. Múlt héten az exsportoló tiszta vizet öntött a pohárba.

Dudás Miki - kölcsönkenyér visszajár - korábban az ő megcsalásaitól volt hangos a kapcsolatuk - BORS
A tévéműsorban vallotta be Dudás Miki, hogy megcsalta feleségét, Szigligeti Ivettet – Fotó: RTL / hot magazin

Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik, sajnos annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja” – fogalmazott Miki.

Dudás Miki lebukott a felesége előtt

A házaspár életében azonban közel sem ez volt az első megcsalás, ezt a Nyerő Páros negyedik évadában vállalták fel mindketten. Eddig azonban a megcsalás Dudás Miki esetében volt többször emlegetve, ezeket a kilengéseit Ivett pedig rendre megbocsátotta. A feleség akkor azt állította, hogy utoljára három évvel ezelőtt volt arra példa, hogy a férje kikacsintott, de azt nem tudja, meddig lesz hozzá hűséges.

„Hát most nem gondolom, hogy ez mindig megtörténik, tudom, hogy milyen időszakokban van éppen a Miki, hogy milyen élethelyzetet élünk, és tudom, hogy már látom rajta előre, hogy mi az, amikor valami rosszban sántikál” – mondta a Nyerő Párosban Ivett, majd bevallotta, hogy azért bocsát meg neki minden alkalom után, mert szereti.

A kölcsönkenyér tehát visszajárt. A kérdés csupán annyi, hogy Ivettnek szándékában áll-e, hogy bocsánatot kérjen a férjétől, vagy most valóban véget ér a házasságuk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek