Tragédia

Ismét gyászol a sztárvilág: elhunyt a Több mint testőr sztárja

H. A.

Létrehozva: 2024.06.27.

A színészt 90 éves korában érte utol a halál.

Szomorú hírről érkezett bejelentés: 90 éves korában elhunyt Bill Cobbs hollywoodi színész, akit leginkább a Több mint testőr című filmből ismerhetett a közönség. A színész halálát a testvére, Thomas Cobbs erősítette meg egy Facebook-bejegyzésben.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Bill Cobbs 90 éves korában hunyta le örökre a szemét / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Szomorúan osztjuk meg Bill Cobbs halálát: június 25-én, kedden, Bill békésen hunyt el kaliforniai otthonában. Egy szeretett partner volt, nagytestvér, nagybácsi, bérszülő, keresztapa és barát. Bill nemrég még boldogan ünnepelte meg a 90. születésnapját a szeretteivel körülvéve. Családként az vigasztal minket, hogy Bill most békét és örök nyugalmat talált Mennyei Atyjánál. Ebben a nehéz időszakban kérjük az imáitokat és a bátorításaitokat!

- olvasható a szívszorító posztban.

A néhai színész a Több mint testőr mellett a New Jack City és az Éjszaka a múzeumban játszott szerepeiről vált ismertté. A hollywoodi karrier előtt Bill Cobbs nyolc évig szolgált radartechnikusként az amerikai légierőnél, majd később otthagyta az irodai munkáját az IBM-nél, és New Yorkba költözött, hogy valóra váltsa az álmát, és színész legyen. A halála a szerettei mellett a rajongókat is mélyen lesújtotta.

Rendkívül jó színész volt, a hangja is figyelemre méltó volt. Nyugodj békében, Bill, 90 év nagyon hosszú idő ezen a földön

- tisztelgett Bill Cobbs emléke előtt az egyik rajongó X-en (korábban Twitter), a Mirror beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek