Szerelem

ÉNB Joe menyasszonya: Azt hittem, megtaláltam az igazit, de…

Niki

Létrehozva: 2024.06.23.

Bár nemrég még a szakításaiktól és béküléseiktől volt hangos a média, most mindenki azt várja tűkön ülve, hogy a műsorvezető mikor vezeti oltár elé kedvesét. Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge augusztusra tervezik a nagy napot, de ahogy az lenni szokott az esküvőkkel, itt is vannak váratlan akadályok. Csenge lapunknak mesélt arról, hogy bár azt hitte, megtalálta az igazit, rá kellett jönnie, hogy talán mégsem....

Számos sztáresküvő várható idén nyáron, ezek közül is az egyik legizgalmasabb az Éjjel-Nappal Budapest egykori Joejának, Varga Miklósnak és kedvesének, Csengének a nagy napja lesz. A pár ugyanis sosem titkolta, hogy eléggé viharos a kapcsolatuk, ami miatt még a lagzi előtt néhány hónappal is kérdéses volt, hogy vajon valóban megtartják-e. Szerencsére a szerelmesek között mára minden rendben, de más akadályok gördültek eléjük a szervezés közben, amiről Csenge mesélt a Borsnak.

293A0824 Joe és Csenge
Joenak és Csengének még le kell küzdenie néhány akadályt, mielőtt egybekelhetnek Fotó: Szabolcs László

Ahogy minden menyasszony, ő is szeretne álmai ruhájában az oltár elé vonulni, ám azt megtalálni nem is olyan könnyű, mint gondolta.

Nehéz volt a ruhaválasztás, mert a legelsőnél, amit kiválasztottam anyukám is elsírta magát, ami miatt én is elsírtam magam és egy olyan érzelmi hullámba kerültem, hogy azt hittem, hogy megtaláltam az igazit, de ahogy napokon keresztül nézegettem, azt vettem észre, hogy nem azért nézem, mert gyönyörködöm benne, hanem, hogy biztos jó választás-e. És ebből tudtam, hogy mégsem az az igazi ruha, és utána Mikinek is megmutattam, amire ő is azt mondta, hogy ez tényleg nem az, úgyhogy ezért is lett egy másik

– árulta el a leendő feleség.

Joe szerelme egészen Olaszországig ment az igaziért

A mellényúlás után Csenge nem bízta a véletlenre a második ruhája kiválasztását, hiszen ez már teljesen az ő elképzelései szerint készül, nem is akárhol.

– Ez a ruha teljes szerelem, de egy kicsit izgulok miatta, mert Olaszországba kell kimenni érte, ott tervezték és ott is készül, szóval haza kell hozni, de ha valami eltérés van még, azt módosítani is kell. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, ha kész lesz, mert azt mondták, hogy tökéletesen meg tudják csinálni azt, amit elképzeltem – mesélte izgatottan.

HOT FELTÖLTÉS VAGRA MIKLÓS JOE ÉNB
Hrovatin Csenge Olaszországig elment, hogy megtalálja az álomruhát Fotó: Szabolcs László

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek