pénz

Kétségbeesve kér segítséget a Házasság első látásra sztárja

Létrehozva: 2024.06.28.

A lemezlovas a Házasság első látásra adásaiban rendkívül megosztó személyiség volt. Kabai Andris azóta már jóban van exfeleségével, sőt a szerelem is rátalált. Közösségi oldalára folyamatosan tölt fel tartalmakat, legfrissebb posztja azonban elég meglepőre sikerült.

Kabai Andris nem esik kétségbe, ha az őszintét kell mondania, ami a szívén, az a száján. Így esett, hogy pénzt kér követőitől.

Házasság első látásra Kabai Andris és új párja Réka
Kabai Andris, a Házasság első látásra szereplője megtalálta boldogságát (Forrás: Kabai András)

Szülinapjára kéri követői támogatását

Az exférj új lábbelivel szeretné meglepni magát születésnapjára, azonban olyan paprikás áron, ami a hétköznapi emberek számára teljesen elfogadhatatlan. 

Szeretném a segítségeteket kérni kezdi Andris, majd megmutatja az érintett cipőt, majd hozzátette:

Az a kérdés, hogy szerintetek a 23 ezer euró tartalmazza a szállítási költséget is? Az egyértelmű, hogy tizennégy napon belül visszaküldhetem ingyenesen, de a szállítási költségről nem látok semmiféle információt. Ha ebben az összegben nincs benne a szállítás, akkor horrorisztikusan drága.

A felvetés természetesen költői, Andris ugyanis csak viccből tette fel a videót TikTokra. A 24 ezer eurós ár tévedés lehet, bár semmi sem kizárt, de több mint 9 millió forintot nincs az a burzsuj, aki kiadna egy lábbeliért. Innentől kezdve már az sem biztos, hogy Andrisnak egyáltalán születésnapja lesz. A humoros videót a Metropol szemlézte, a kommentelők között egy másik szereplő, Geri is bejelentkezett. 

Kabai Andris barátnője összeköltözött a TV2 egykori sztárjával

Hogy mit szól az ilyen cipőakciókhoz Andris barátnője, Réka, egyelőre nem tudni, de vélhetően semmit, hiszen a szerelmes pár nagyon boldog egymás oldalán, olyannyira, hogy együtt is laknak. Sőt, egymás barátait és szüleit is ismerik már, ezzel kapcsolatban Andris a Borsnak így nyilatkozott: 

A közvetlen környezete már ismer engem annyira, hogy tudják, hogy az adásokban egy teljesen másik Andrist láttak, amit Petra hozott ki belőlem, nem pedig azt, amilyen a valóságban vagyok.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek