BALESET

Súlyos balesetet szenvedett a magyar műsorvezető, ilyen állapotban van most — Videó

Doris

Létrehozva: 2024.06.30.

A magyar műsorvezető egy Instagram-videóban mutatta meg, hogy mindkét karja be van kötve. Kandász Andrea lánya elárulta a részleteket.

Rémisztő videóban számolt be állapotáról Kandász Andrea,  magyar műsorvezető, aki mostanában igencsak eltűnt a nyilvánosság elől, legutóbb azzal okozott nagy meglepetést, hogy 20 kilót fogyott, és jobban néz ki, mint valaha.

Kandász Andrea, magyar műsorvezető
Kandász Andrea, magyar műsorvezető mindkét kezét eltörhette (Fotó: TV2)

A népszerű műsorvezetőt azonban súlyos baleset érhette, ugyanis mindkét keze gipszben van a legfrissebb videójában. A felvételen azt próbálja megmutatni, hogy bár most teljesen a környezetére van utalva, a kávéivás így is megy neki.

— Minden apróság öröm írta Andi a sokkoló felvételhez.

Bár a hozzászólások valósággal elárasztották a műsorvezető aggasztó bejegyzését, az még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történt a tévéssel.

Szegény, mi történt veled?

— Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Drága, Andi! Mielőbbi felépülést!

Jesszus, mi történhetett veled?

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el Kandász Instagramját, ám még egyik aggódó üzenetre sem reagált.

A Bors kereste telefonon a műsorvezetőt a részletekkel kapcsolatban, ám egyelőre nem értük el, a videó alatt azonban hozzászólt a lánya, akitől megtudhattuk, Andrea azért nem reagál senkinek, mert a sérülései miatt nem tud. Ő azonban elárulta, hogy az édesanyja komoly sérüléseit egy bicikli-balesetben szerezte.

Kandász Andrea fitnesz instruktornak tanult

Kandász Andrea fogyása után, tavaly nyáron számolt be arról a Borsnak, hogy elvégez egy fitnesz instruktor képzést, és másokon szeretne segíteni.

Fel kell állni abból a karosszékből, és el kell indulni valahogyan, és én most azt próbálom elsajátítani, hogy hogyan tudom rábírni azokat, akik azt mondják, hogy »jaj én már öreg vagyok, én már nem akarom, annyit futok az unokám után« — magyarázta Andi, akinek fontos küldetése, hogy másokon segítsen.

Nagyon sokan fordultak hozzám a fogyásom kapcsán is, hogy ők nem akarnak futni, vagy nem tudnak, mert fáj valami vagy nem akarnak. Így jelentkeztem a fitnesz iskolába tette hozzá.

Vajon sportolás közben érhette baleset?

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek