SZERELEM

Hoppá! Szakítása után újra rátalált a szerelem a magyar műsorvezetőre? - Fotó

Barby

Létrehozva: 2024.06.26.

A fővárosi állatkertben egy szőke szépséggel kapták le a népszerű TV-sztárt. Kárász Robi hat évvel szakítása után újra szerelemes?

Kárász Robi nyolc évig volt együtt a nála tizenhét évvel fiatalabb párjával, akit el is jegyzett. A műsorvezető és gyönyörű menyasszonyának kapcsolata hatalmas szerelemnek indult, de egy idő után úgy érezték, már nem ugyanarra vezet az útjuk, szeretetben váltak el egymástól. Mindez már 2018 végén történt, a TV-sztár azóta szingli. De most egyik olvasónk a Fővárosi Állatkertben meghitt hangulatban kapta le Kárász Robit egy szőke szépséggel. 

Kárász Robi
Hat éve van ért véget legutóbbi kapcsolata Kárász Robinak (Fotó: archív/hot magazin)

Kárász Robi már nem szingli?

Kárász Robi és Róza 2010 tavaszán szerettek egymásba, aki a házasságát is feladta a csinos lány miatt. A műsorvezető és párja akkora szerelemben voltak, hogy esküvőt és közös gyermeket terveztek, ám a nyolcadik évben elhidegültek egymástól. Végül a szakítás mellett döntöttek, és békében váltak el egymástól. Kárász Robi ennek ellenére nem tett le arról, hogy újra családot alapítson, két nagylánya mellé el tudna képzelni még egy kisfiút is, és reméli, idővel beköszönt a szerelem az életébe. A hatéves várakozás úgy néz ki lehet, véget ért, ugyanis egy olvasónk a Fővárosi Állatkertben egy csinos, szőke hajú hölggyel látta és fotózta le a Robit. 

- Amikor megláttam Kárász Robit, az tűnt fel, milyen jókedvű – mesélte lapunknak olvasónk. 

Aztán megláttam mellette a szőke szépséget, és már tudtam is, mi az oka. Egyfolytában összenevettek, látszott rajtuk, hogy nagyon bensőgéses a kapcsolatuk. Én úgy láttam a műsorvezetőn, hogy szerelmesen pillant a hölgyre, szurkolok is neki, mert tudom, hogy nagy csalódás volt neki a szakítása, ráfér a boldogság!

Kárász Robi
Karász Robira rátalált újra a szerelem? (Fotó: Olvasói fotó)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek