Furcsa

Furcsa vallomást tett Köllő Babett, sokan meglepődtek

Létrehozva: 2024.06.28.

Felettébb érdekes párosításról beszélt Köllő Babett.

A TV2 sztárja, Köllő Babett sokak kedvence, hiszen kedves, humoros és elképesztően gyönyörű. Rengetegen követik őt Instagramon, mivel rendszeresen oszt meg érdekes tartalmakat, amiktől csak jobban szeretik őt az emberek. Ma is így tett, de most kivételesen olyan videóval jelentkezett, aminek a témáját többen furcsának tartották.

2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
Köllő Babett
Köllő Babett / Fotó: Szabolcs László

Köllő Babett az extrém ételkombinációk témáját hozta fel a közösségi oldalán, és közben megmutatta a saját reggelijét is, ami elég fura bizonyos szempontból: csokis tekercs és bacon – és ugyan a legtöbben mindkettő imádják külön-külön, együtt mégis elég különös párosításnak tűnik a két finomság.

Amúgy nagy kedvencem a tojásos nokedli cukrozva😂..Tudom,fura vagyok.De biztosan nálatok is vannak extrèm kombinációk .Jöhetnek kommentben! Én már kiadtam magam.😂

– írta Köllő Babett a poszthoz, a szöveg szinte felér egy vallomással, sokan meg is lepődtek.

Jött pár érdekes hozzászólás, hiszen volt, aki odavan az ecetes pirítósért; akadt, aki almával eszi a májkrémes kenyeret; és olyan kommentelő is létezik, aki kakaót iszik a pizzához – de van olyan ember is, aki vajjal és téliszalámival eszi az édes kalácsot.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett videóját:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek