Vallomás

"Szerencsés vagyok, hogy élek" - megrázó videókban mutatta meg küzdelmét a 29 éves világsztár

B. V.

Létrehozva: 2024.06.07.

Halsey hosszú napokat töltött kórházban, kezeléssorozatoknak alávetve magát.

Sokkoló bejelentést tett sokak kedvenc énekesnője, Halsey. A 29 éves amerikai énekesnő Instagram-oldalán ugyanis arról írt: csoda, hogy még él. Kiderült ugyanis, hogy súlyos betegségben szenved. Kórházi kezelésekre járt, napokat töltött gépekre kötve. Most azonban borzalmas tapasztalataiból erőt merítve albumot írt történetéből. Ezt pedig a közösségi médián keresztül jelentette be 31 milliós követőtáborának. 

halsey
Hosszú napokat töltött kórházban. Fotó: Instagram/Iamhalsey

 

A sztorim röviden: szerencsés vagyok, hogy élek. Hosszabban: írtam egy albumot. Úgy kezdődik, hogy Vége

 

. - írta szimplán a poszta mellé, amelyben megjelölt egy leukémiával, limfómával és lupusszal foglalkozó szervezetet is. Az új album bevételének egy részét ugyanis nekik szánja majd.

 

Halsey a bejelentés mellé videókat is csatolt. Az első felvételeken az látható, ahogy első napját kezdi a kezeléssorozatából, majd állandó kórházi látogatásaiba nyerhetünk betekintést. Ezt követően pedig azzal szembesül a néző, ahogy mindenféle injekciót, infúziót adnak neki, és állandóan tűkkel szurkálják. Az egyikben ezt mondja közben:

 

Komolyan. Úgy érzem magam, mint egy vénasszony. Még két évet adok magamnak arra, hogy beteg legyek. Harminc leszek. Most újraszületek és nem leszek többé beteg. Tele leszek energiával, bombanővé válok. Elkezdem újraélni a húszas éveimet a harmincas éveimbe lépve. 

 

 

A rajongók természetesen rögtön támogatásukról biztosították az ismert énekesnőt. Kommentjeikben egy közös volt: mindannyian közölték vele, mennyire büszkék rá.

 

Köszönjük, hogy hangot adták annak, milyen egy krónikus betegséggel együtt élni. 

- írták neki.

Inspiráló vagy sokak számára. 

- közölte vele más.

 

Halsey a korábbi években nyíltan vállalta már krónikus betegségeit, mint például az endotermózist, az MCAS-t (masztocita aktivációs szindrómát), a POTS-( oszturális ortosztatikus tachycardia szindrómát és egyéb más "láthatatlan", ámde annál súlyosabb betegségeit, amik majdnem az életébe kerültek - írja az UNILAD.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek