Állj!

Nagy a baj: kétszer is le kellett állítani Taylor Swift koncertjét

K.B.

Létrehozva: 2024.06.08.

A világhírű énekesnő keze nem engedelmeskedett neki.

Friss hírek érkeztek Taylor Swift angol turnéjáról. A fiatalok kedvenc énekesnője péntek este ugyanis Edinburgh-ban lépett fel az Eras Tour következő állomásán, ám a rajongók legnagyobb  megdöbbenésére kétszer is meg kellett állítani a koncertet különböző váratlan események miatt. Az egyik egy szomorú eset, ugyanis Taylor Swift egyik keze görcsbe rándult, és nem tudta megfelelően használni a gitározásnál a 34 éves énekesnő. Erre maga a sztár hívta fel a rajongók figyelmét az este során – számolt be róla a Metro.

Taylor Swift
Kétszer állították le Taylor Swift koncertjét  Fotó: AFP

Taylor nyugodt maradt a közjáték ellenére, azonban leállíttatta a zenét, amíg helyrejön a keze. 

Görcsbe rándult a kezem. Ez olyan kínos... mintha egy karommal jöttem volna fellépni. 

Néhány pillanattal később már folytatta is a koncertet az énekesnő, azonban egyszer csak ő maga vett észre valami igazán felemelőt a közönség soraiban, ami miatt újabb szünetet rendelt el.

Biztos vagyok benne, hogy jól láttam. Most láttam valakit, aki az én koncertemen jegyezte el a barátnőjét. Megtörtént? Igen? Gratulálok! Ez igen, emberek, ez csodálatos, köszönöm, hogy az én koncertemen tetted meg

– újságolta el rajongói tömegének az énekesnő, aki még egy dologgal kedvezett a helyieknek. Az egyik dalszövegének sorát megváltoztatta egy helyi skót szlengre, ezzel is tüzelve a tömeget, aki miatta gyűlt össze a stadionban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek