TITKOK

Tilla őszinte vallomást tett házasságáról: „Teljesen terven kívüli volt”

D.G.

Létrehozva: 2024.06.27.

A TV2 sztárja mielőtt megismerte Krisztát, teljesen más életet képzelt el magának. Tilla most őszintén mesélt arról, hogy gyönyörű felesége átírta a terveit.

A népszerű műsorvezető volt a második vendége a TV2 legújabb podcastjében, a Titkok Ramónával című műsorban. Tilla Lékai-Kiss Ramónának többek közt az alkoholizmusáról, a televíziózásról és élete szerelméről, feleségéről, Krisztáról is mesélt. A teljes epizód ma 18 órától elérhető a TV2 Play oldalán.

Tilla
Tilla Lékai-Kiss Ramónának árult el titkokat házasságáról. (Fotó: Tv2)

Tilla felesége átírta a műsorvezető terveit

A TV2 sztárja olyan családban nőtt fel, ahol a szülei nagyon jó példát mutattak a szeretetteljes, jól működő házasságról. Tilla úgy érzi, hogy az ő kapcsolata is ilyen Krisztával. Pedig mielőtt megismerte, nem tervezett semmi komolyat, úgy gondolta, aki elkötelezte magát a művészet mellett, annak életébe más komoly nem fér bele. Ehhez képest belépett az életébe Kriszta, négy hónap múlva elvette, egy hét múlva úton volt első közös gyermekük.

Teljesen terven kívüli volt mesélte Tilla Lékai-Kiss Ramónának, majd folytatta:

Előtte nekem az volt az elképzelésem, rock 'n' roll sztár, meg magányos festő, úgy volt a fejemben, hogyha véletlen vagy bármi megtörténne, hogy nem vagyunk lekötve, és nem vagyunk fixek és azt csinálunk, amit akarunk és totális szabadságban élünk. Egy ember, aki elkötelezte magát a művészet mellett, és ebbe semmi más komoly nem fér bele, de nem is kell, hiszen minek, minden csak akadály. Ezt a csodálatos tervet írta felül az élet Krisztával. Akibe annyira beleszerettem, hogy valami egészen más indult el! Még azt sem fogtam fel rendesen, hogy annyira szeretem, hogy elveszem feleségül, annyira könnyedén történt! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek