SIKER

Áradnak a gratulációk Tóth Gabi posztja alatt

Létrehozva: 2024.06.26.

Az énekesnő finoman szólva is az egyik legmegosztóbb híressége lett hazánknak az utóbbi években. Egy ideje elcsendesedtek körülötte a botrányok és végre megint tud arra koncentrálni, amire valójában született. Tóth Gabi ezt nagyon odatette!

Van az úgy, hogy a sikerhez elég egyetlen, árva mikrofon, egy leheletnyi szabadidő és némi kísérletező kedv. Tóth Gabi számára a napokban összeállt ez a „szentháromság” és ha már így alakult, készített két istentelenül jó a capella (kíséret nélküli) felvételt. Gabi olyan erővel tolja a nótákat, hogy a „szív leszakad”.

Tóth Gabi
Tóth Gabi csak úgy leült és tolt egy nótát... (Fotó: TV2)

Ráadásul első körben egy olyan dalt választott, amit a világon mindenki ismer és szeret. Chris Isaac szívbe markoló slágerét rakta oda Instagram követőinek, akiket sikerült is lenyűgöznie.

Tóth Gabi produkciójára jöttek is szép számmal a gratuláló hozzászólások

– Na ezt szeretem ha ilyen dalokat énekelsz. Nekem a népdalos nem jön be. Nem illik hozzád. Persze azt is szépen énekled. Ez a hang ritka egyedi – írta Gabi egyik rajongója. 

"Fantasztikus hangod van... az ilyen videókat odatenném a téged szapulóknak, akik azt írjak nem tudsz énekelni"

– fogalmazott az énekesnő egy másik követője.

– Emlékszem, tavaly voltam az egyik koncerteden. Csupa libabőr voltam mert teljesen átjött az az erő, ami benne van minden egyes hangban. Most ugyanezt éreztem! – gratulált Gabinak a posztja alatt egy újabb követője. 

...és tudta fokozni

Tóth Gabi ezután úgy döntött, hogy kiereszti a hangját. Rezegtek is az ablakok rendesen, amikor belevágott egy olyan dalba, melyet korábban még sosem énekelt. Persze ezzel is sikerült kivívnia a komment szekció elismerését. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek