család

„A szerelmem is pályára lép” – Párizsban szurkol férjének Lékai-Kiss Ramóna

M. K.

Létrehozva: 2024.07.29.

A műsorvezető és családja élete óriási mérföldkőhöz érkezett. Lékai-Kiss Ramóna az idei nyárról mesélt, illetve arról, hogyan készültek családjukkal az olimpiára.

Lékai-Kiss Ramóna és családja Párizsban tartózkodnak, aktív résztvevői ugyanis az olimpiának. A műsorvezető a rendkívüli utazásukról vallott.

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna élőben szurkol férjének, Lékai Máténak a párizsi olimpián (Fotó: Lékai-Kiss Ramóna Instagram oldala)

Lékai-Kiss Ramóna számára a család mindenek felett áll

Nem kérdés, hogy Lékai-Kiss Ramóna férje számára támaszt nyújt.

„Természetesen családilag szurkolunk az olimpián minden magyarnak és legfőképp a magyar férfi kézilabda válogatottnak, ahol a férjem, Lékai Máté az egyik irányító. Óriási élmény, nagyon izgulunk, indulás előtt már napok óta nem aludtunk. 

Ez életünk első olimpiája, ráadásul annyira érintettek vagyunk, hogy a szerelmem is pályára lép és képviseli Magyarországot. Nagyon megható érzés, csodaként éljük meg, a fiam is és én is. Ott leszünk, ameddig lehet Noéval és biztatjuk Mátét. Teljes erőből és tiszta szívből szurkolunk. 

Noé is nagyon izgult már egy ideje, bekészítettük a piros, fehér, zöld arcfestékeket, apa mezét, ami rá is és rám is jó, rajtunk nem fog múlni, ott leszünk a lelátón.”

Ramiék egyébként egy húzós időszakon vannak túl, hiszen a felkészülés miatt hetekig nem találkoztak férjével, végül a Forma1-es bajnokságon szakítottak közös időt maguknak.

„A Hungaroring nekem mindig hatalmas élmény, legfőképp a helyszín miatt, hiszen én 2011-ben az akkori Forma1-es Magyar Nagydíj betétfutamaként versenyezhettem, és maga Niki Lauda adta át nekem a díjat; pontosan azon az emelvényen, ahol most is átvették a pilóták a nekik járó díjakat. Úgyhogy ez olyan tapasztalás, amit míg élek, nem felejtek el. Ha az ember megérkezik a Hungaroringre, megdobban a szíve, én is így voltam ezzel. Viszont a mostani alkalom más miatt is különleges volt, 

a férjem először volt kint ilyen eseményen, és annyira élvezte, mint egy kisgyerek. Az olimpiai felkészülés miatt ráadásul hetek óta nem találkoztunk, így gyakorlatilag ez egy randi volt nekünk. Hírességekkel találkozhattunk és testközelből figyelhettük meg a Forma 1-es autókat és a rajtot. Hab a tortán, hogy Máté még a futam előtt megjósolta a végeredményt, azóta nem lehet vele bírni, ezt a lendületet pedig most az olimpiára is elhozta. Nagyon izgulunk érte!

Jut idő pihenésre is

Rami a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy imádja az autóversenyeket, bár nem fanatikus, így annak szurkol, akinek a kisfia. Mivel Noé Hamilton rajongó, így Rami is mellette teszi le a voksát. A csinos műsorvezető hungaroringes élményei után már az olimpiára koncentrált, mint mondja, náluk a nyaralási időszak Mátétól függ. 

„Mi évek óta akkor nyaralunk, amikor a férjem ráér, vagyis júniusban, mert ő akkor tölti a szabadságát. Amint beköszönt a nyár, igyekszünk megszervezni a kettesben töltött időnket és a hármas nyaralásunkat is. 

Úgyhogy mi már túl vagyunk a nyaralásainkon, most már a munkáé a főszerep, de a párizsi időtöltésünk egy picit nyaralással egybekötött szurkolás is Noéval. Onnantól kezdve viszont, hogy Máté újra Magyarországon lesz, új feladatok várnak rá is és rám is.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek