Vallomás

Angelina Jolie bevallotta: meg akarta öletni saját magát

L.A.

Létrehozva: 2024.07.30.

Az Oscar-díjas színésznő meglepő vallomást tett.

Angelina Jolie úgy gondolta, hogy könnyebb lenne szeretteinek feldolgozni a halálát, ha meggyilkolják, mintha saját maga vetne véget életének. Jolie 22 évesen ugyanis véget akart vetni az életének, és ezen gondolatmenet mentén arra jutott, hogy bérgyilkost fogad, hogy megölesse magát. 

‘The Outsiders’ Broadway Opening Night
Angelina Jolie Fotó: Northfoto

New Yorkban nem olyan nehéz bérgyilkost találni. Bármilyen őrülten hangzik is, szerintem sokan gondolnak öngyilkosságra, amikor fiatalok. Nagyon is tudatában voltam annak, hogy sokan körülöttem, például az anyám, úgy érezné, hogy nem tett eleget, ha én végzek magammal. Ezért az volt a megoldásom, hogy ha valaki mással öletem meg magam – például egy „rablás” során – és akkor senki sem érezné úgy, hogy cserben hagyott

 - mondta Jolie, akinek reagált is a bérgyilkos, amikor felkereste őt a sztár.

Elég rendes ember volt, és mondta, hogy gondolkodjak még ezen, és hívjam vissza két hónap múlva. Valami megváltozott az életemben, és úgy döntöttem, hogy kitartok.

A színésznő elmondta, hogy végül az anyaság és hat gyereke tette lehetővé, hogy emberként fejlődni tudjon. Fiatalkorában nem volt túl stabil lelkivilága, de a felelősségvállalás gyermekei iránt segített neki kijönni a gödörből - írja a life.hu.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek