Búcsú

„Az első perctől szerettük egymást” - Volt barátnője búcsúzik Love Island Tíciántól

Natasha

Létrehozva: 2024.07.30.

Az egykori valóságshow sztár július 30-án, tragikus hirtelenséggel hunyt el. Love Island Tíciánt egy ország gyászolja, barátai és családja mellett pedig volt barátnője is, akivel még a műsorban jöttek össze.

Love Island Tícián július 30-án hajnalban hunyta le örökre a szemét. A sportoló mindössze 24 éves volt, az információk szerint szívinfarktust kapott: hátsó- és elsőfali infarktusa volt, s alig 10 másodperc volt a haláltusája, ami barátnője szeme láttára történt. A feltehetően sokkos állapotban lévő lány mindent megtett azért, hogy megmentse szerelmét, ám a mentősök megállapították, hogy hiába volt minden segítség, Lakatos Tícián azonnal meghalt. A család és a barátok érthető módon nem térnek magukhoz a történtek után, ahogy egyébként a férfi volt szerelme, Zsófi a Love Islandből sem...

Love Island Tícián
Megható módon emlékszik Love Island Tíciánra Zsófi (Fotó: RTL)

Love Island Tíciántól búcsúzik Zsófi

A két fiatal még 2019-ben talált egymásra a valóságshow forgatásán. Elsőre úgy tűnt, hogy óriási a szerelem köztük, ám később sok hullámvölgy nehezítette a kapcsolatukat. A románcot beárnyékolta a féltékenység, a veszekedések és hazugságok, ráadásul még azon is összevesztek, hogy ki mondta ki, hogy vége... A szakításuk tehát nem volt túl baráti, de a tragédia most megszépítette az emlékeket Zsófiban. 

A lány az Instagram-oldalán újra megosztotta azt a 2020-as posztot, ami a Love Island-es győzelmükről szólt. A szöveghez nem nyúlt hozzá, csupán kiegészítette a következő sorokkal egy fekete szívecske és egy gyertya emoji kíséretében.

Az első perctől szerettük egymást, és ez így is marad Örökre

– fogalmazott posztjában Zsófi, aki még a profilképét is feketére állította. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek