kínos

Csaknem lopási ügybe keveredett Tóth Andi a kutyája miatt

Niki

Létrehozva: 2024.07.10.

Az énekesnő és a kutyája, Bailey szinte elválaszthatatlanok, így nem meglepő, hogy még vásárolni is együtt járnak. Ám legutóbb Tóth Andi majdnem egy kínos bolti lopási ügybe keveredett a kedvence miatt. Erről a Max Rendelünk című új YouTube-műsora egyik részében beszélt.

Tóth Andi Marics Petivel való szakítása óta a lehető legtöbb időt a kutyusával tölti, aki egy másfél év körüli rottweiler. Az énekesnő még vásárolni is magával viszi Bailey-t, aki gyakran rosszalkodik, hiszen nagy termete ellenére még csak kölyökkutya. Andi most arról mesélt a legújabb videójában, hogy hogyan keveredett majdnem lopási ügybe az eb miatt.

20230219_sztarban sztar_2503_MK_MP Tóth Andi
Majdnem lopási ügybe keveredett Bailey miatt Tóth Andi (Fotó: Máté Krisztián)

Egy kis nasi a boltban

A páros az egyik kisállatos üzletbe látogatott el, ahol amíg a gazdi válogatott, a kutyus önállósította magát:

Elmentünk egy kisállatüzletbe és ott vannak kirakva kis kekszek. Amikor éreztem, hogy feszül a póráz, hátranéztem és láttam, hogy hát kikapott egy kekszet és ott csócsálgatta. De nyilván bevallottam, mondtam nekik, hogy elnézést, de a kutyám ellopott egy kekszet és mondták, hogy nem baj.

- Na ez a különbség egy kutyaboltban az eladók között meg egy hipermarketben, ahol egy szem cseresznyéért elkezdtek kiabálni egy nénivel, mert megkóstolta, hogy jó-e, mielőtt megveszi – tette még hozzá a Sztárban sztár egykori zsűritagja.

Tóth Andinak nincs szüksége férfire

Bár jelenleg nem énekel, úgy tűnik, hogy az énekesnő nagyon jól érzi magát a bőrében, Bailey-ben pedig társra is talált, amit az Instagramon osztott meg a követőivel legutóbb.

A legjobb barátom. A nagy ijesztő vadállat tulajdonképpen egy terápiás kutya, képzés nélkül. Ha szomorú vagyok, azonnal észreveszi és mindent elkövet, ami tőle telik, hogy újra mosolyt csaljon az arcomra. Ha pedig boldog vagyok, velem örül. Nem ismerek olyan embert, akiben több lenne az empátia, mint ebben a csodás állatban. A legjobb társ a világon

 – írta a fotóhoz.

Persze, azért a rajongói és mi is reméljük, hogy Andi előbb-utóbb egy emberben is társra talál majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek