Legolvasottabbak

Heti Top: Dancs Annamari és párja új életet kezd Szicíliában

Cs.G.

Létrehozva: 2024.07.21.

Új életet kezdett az Oprettszínház sztárja, horrorházzá vált Benkő Dániel budai villája. Ezekre a sztárhírekre voltak a legtöbben kíváncsiak a héten.

Dancs Annamari az utóbbi napokban nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Az Operettszínház sztárja nemrég búcsúzott el édesapjától. Így sorsfordító döntést hozott meg férjével! A 43 éves díva összepakolt és meg sem állt Szicília egyik legszebb részéig, Taormináig. Persze az utazásban nem lett volna semmi különös, ha szerelmével nem döntöttek volna úgy, hogy abban a városban kezdenek új életet. A nagy hírt Annamari az Instagramon osztotta meg a rajongóival, akik gratuláltak kedvencüknek. 

Dancs Annamari portréinterjú, aki a válása után az új férje mellett talált vissza önmagához - BORS
Dancs Annamari és férje Szicíliába költözött (Fotó: archív / hot magazin)

10 év után válik a sztárpár

Mindenkit hideg zuhanyként ért a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András hétfőn kora reggel bejelentette, hogy elválnak útjaik. A hazai sztárpár 10 éve alkotott egy párt, az esküvőjük 2015-ben volt, végül 2018-ban született meg gyermekük, Lovasi Álmos Fülöp, akit közösen neveltek. A nyilatkozatot azóta már letörölték a Facebookról, de elmondták, hogy házasságuk zátonyra futott, és a témában nem szeretnének nyilatkozni.

Horrorházzá változott Benkő Dániel otthona

Benkő Dániel már négy éve, hogy elhunyt. A világhírű lantművésznek otthona a Budai-hegység egyik legszebb részén állt. Amikor Benkő Dániel még élt mindenkit szívesen látott otthonában, vigadalom töltötte be a szobákat. Azonban az évek során nyoma sem maradt a korábbi pezségnek, mára sajnos kietlenné vált a ház. Mint azt a Bors megtudta, most négy különálló lakásra osztották fel a tulajdoni lap szerint.

Benkő Dániel
Benkő Dániel otthona lassan az enyészeté válik (Fotó: Mediaworks Archív)

Új sztár szerelem bimbódzik?

A napokban meglepő szelfi látta meg a nap világot, amikor G.w.M exe, Nagy Melanie egy másik fiatal előadó oldalán jelent meg. A csinos édesanya, egy szórakozóhelyen közben futott össze Azahriah-val, akivel nem volt rest egy közös képet készíteni.  Melanie képéhez egy szivecskét és kacsintós fejecskét mellékelt, ami a rajongóknál is találgatásra adott okot. Többen ezért gondolták, hogy G.w.M volt párja összeszürte a levet a fiatalok egyik kedvencével...

Megszületett Iszak Eszti és Gyurta Dániel kisbabája

Iszak Eszti és Gyurta Dániel négy éve szeretett egymásba és két évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent egy tündérmesébe illő esküvőn. A pár még februárban jelentette be, hogy hamarosan szülői örömök elé néz. Eszti és Dani már izgatottan készültek a nagy napra, amit igyekeztek titokban tartani az utolsó pillanatig. Végül a héten sajtó értesülések szerint kedden született meg a pici. Eszti egy fotóval is alátámasztotta az örömhírt közösségi oldalán. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek