Társ

„13 év után egyedül maradtam” – szívszorító vallomást tett a magyar színész

Prac Lee

Létrehozva: 2024.07.06.

Mészáros András szeretett társától búcsúzott el nemrég. A Doktor Balaton sármos színésze imádott kutyusát veszítette el, azóta kissé magányosan él.

Mészáros András számos színdarabban és sikersorozatban tűnt fel az évek alatt, legtöbben talán Doktor Balatonként zárták a szívükbe. A sármos színész ritkán beszél a magánéletéről, a Borssal most kivételt tett, sajnos szomorú okból.

Doktor Balaton mészáros andrás
A Doktor Balaton sztárja, Mészáros András szomorú magánélti fejleményről mesélt (Fotó: Bors)

Egyedül vagyok, mint a kisujjam"

13 év után itt hagyott a szeretett kiskutyám – vallotta meg szívfájdalmát a Doktor Balaton sztárja. 

Momo igazi művésznő volt, egy amerikai buldog és pitbull-keverék, 35 kilós csoda.

Sosem gondoltam, hogy egy állathoz ennyire lehet kötődni és hogy egy négylábú ennyi mindent tud tanítani. Öthetes kora óta velem volt, 8-9 éves koráig nem voltunk külön egy napot sem. Vele tapasztaltam meg először a „mi-élményt”. Most aztán rám telepedett a magány, hiszen nincsen gyerekem, feleségem vagy barátnőm, egyedül vagyok, mint a kisujjam – fogalmazott fájdalmas mosollyal a jóképű színész.

Nehéz időszakon megy keresztül a Doktor Balaton sztárja

Nehéz megszokni ezt az állapotot. Miután elment Momo, be is rendeltem magamnak szomorúságomban a „depi-kajámat”, frankfurti levest és pizzát. Beültem a tévé elé, akkor jött az első hideg zuhany, hogy nem pattant fel mellém a kanapéra. Aztán miközben ettem a pizzát, a szélét reflexből odanyújtottam volna. Nagyon fájdalmas időszak, tényleg nem gondoltam, hogy egy állathoz ennyire lehet ragaszkodni.

S hogy szeretné-e új kedvenccel betölteni az űrt?

Az már nem ő lenne… De egyszer majd talán. Azonban a jelenlegi élethelyzetemben nem szeretnék új kutyát. Sok a munkám a színházban és képernyőn is, azt pedig nem szeretném, hogy mindig panzióba kelljen adnom. De nem csak erről van szó. 

Egyedülállóként sem vágnék bele újra egy ekkora felelősségbe

tette még hozzá, majd elmondta: szorgalmasan keresi a párját különböző módokon – ezzel elárulva, hogy talán nem kacsa a hír, miszerint egy népszerű internetes társkeresőn is feltűnt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek