tragikus

Drámai részletek: Ezek voltak Love Island Tícián utolsó szavai halála előtt

Niki

Létrehozva: 2024.07.30.

Módosítva: 2024.07.30.

Tegnap éjjel, tragikus hirtelenséggel hunyt el a Love Island 2019-es győztese. Lakatos Tícián egyik kollégája lapunknak mesélt a szörnyű tragédiáról, és elárulta, mik voltak a 24 éves fiú utolsó szavai halála előtt.

Lakatos Tícián 2019-ben nyerte meg akkori párjával, Zsófival a Love Island első és egyetlen évadát. Az egykori győztes ma, július 30-án hajnalban hunyt el, mindössze 24 évesen. A fiatal valóságshow sztár bokszedzőként dolgozott egy harcművészeti teremben, és még tegnap este is edzéseket tartott. A tragédiáról egyik kollégája árulta el a részleteket, aki a terem Facebook -oldalán is megosztotta a szörnyű hírt.

Love Island
Szívszorító részletek derültek ki Lakatos Tícián haláláról: ezek voltak a Love Island fiatal sztárjának utolsó szavai (Fotó: RTL)

Az A R ZS Dojo-Fight Club egyik edzője megtörten mesélt lapunknak a történtekről és Tícián utolsó pillanatairól:

Otthon történt, ott, ahol a barátnőjével laktak. Egyszer csak összeesett és csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi?’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi.

A mentők hiába érkeztek ki gyorsan, és küzdöttek sokáig Tícián életéért, segíteni nem tudtak rajta.

 

A Love Island sztárjának temetéséről egyelőre nincs hír

A fiatal halála mindenkit váratlanul ért és rengeteg közeli barát és rokon gyászolja. A hirtelen bekövetkezett tragédia miatt a temetésről egyelőre nincsenek pontos információk, ezért a testvére saját Facebook-oldalán kérte türelemre a gyászolókat.

Nagyon sokan hívtok, írtok, de nem tudok és nem is bírok egyesével válaszolni mindenkinek. Sajnos igaz, ma hajnalban elment a testvérem a mennyek országába örökre. Nem találom a szavakat, nem is tudok mit írni, fel sem fogtam még, hogy ez most megtörténik, ez most igazi? A lényeg, hogy nem tudunk még semmi pontosat, amint tudni fogom, hogy lesz jelezni fogok

 – írta a közösségi oldalán az összetört testvér.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek