Beavatkozás

Elárulta a csodaszép színésznő, ezt az egy dolgot műttette meg magán

Bors

Létrehozva: 2024.07.31.

Apróságról van szó, de mostanra sajnos nagyobb problémák is vannak az életében.

A most 52 éves Christina Applegate elárulta, hogy „csak egy plasztikai műtétje” volt, amit azért vállalt, mert egy producer beszólt neki. Mint kiderült, a nagybeteg színésznő 27 évesen feküdt kés alá.

Szerepeltem egy műsorban, és az egyik híres producer azt mondta, hogy sok gondjuk van a szemem alatti nagy táskákkal a megvilágítás közben

– emlékezett vissza a celeb, akinek a producer azt javasolta, hogy „távolítsa el” a szeme alatti táskákat. Ezt végül műtéti úton meg is tette, mást azonban nem változtatott meg magán - írja a pagesix.com. Utóbbit azért is emelte ki, mert tavaly az interneten valaki megvádolta, hogy a sok plasztikától megváltozott az arca, amiért valójában betegsége, a szklerózis multiplex felelős, amelyet 2021-ben diagnosztizáltak nála. Itt arról is írtunk, hogy fiatalon étkezési zavarral küzdött és mint bevallotta, a "démon a fejében visszatért".

A szklerózis multiplex egy krónikus, potenciálisan rokkantsághoz vezető betegség, amely a központi idegrendszert, azaz az agyat és a gerincvelőt érinti. A betegség világszerte mintegy egymillió embert érint. A betegség lefolyása kiszámíthatatlan, súlyossága változhat. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek