lóverseny

Elképesztő kalapok és ruhaköltemények - Ilyen volt a Derby a Kincsem Parkban - Galéria

Létrehozva: 2024.07.07.

Július 5-én, pénteken megnyitotta kapuit a háromnapos agár- és lóversenyünnepség a Kincsem Parkban. Az év legelegánsabb szabadtéri rendezvényén az angol agarak nyitották a programot, majd szombaton az ügetőlovak vették át a főszerepet.

Péntek délután az ország hat leggyorsabb agara mérte össze erejét 480 méter hosszú távon, szombaton pedig az ügetőlovakra fókuszáltak az ide érkezők: a négyévesek a 110. Magyar Ügetőderby-ben döntötték el, hogy a jók közül ki lesz a legjobb, a legfontosabb versenynapon Eternal Flame, Eternity Bar, Eastwood, Éjjel hölgy és Enjoy képviselte a legjobb esélyt.

Szerencsejáték Zrt. - Derby és Divat Fesztivál – KINCSEM PARK
Szombaton az Ügetőderby-ben döntötték el, hogy ki a legjobb (Fotó: Bánkúti Sándor)

A Szerencsejáték Zrt. – Derby és Divat Fesztivál zárónapján, július 7-én vasárnap, a versenyek versenyében keresik hazánk leggyorsabb hároméves angol telivérjét. Cél a győzelem és a halhatatlanság: 102. Magyar Derby-ben 2400 méteren két és fél perc alatt minden kiderül. A verseny legnagyobb esélyese a tavaszi nagydíjak győztese Géza volt, aki így a Derby után fejedelem lett. Legnagyobb riválisa a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosának, Balogh Leventének a lova, Flying Aquangel volt, akit most is olasz világklasszis lovas, Alberto Sanna lovagolt. A két favoritra Carreras és a három kanca Hala Hala, Hermion és Tunézia lehet veszélyt jelentett.

Parádés megjelenés

Az elegáns öltözet és kalap a Derby hétvége jellegzetes eleme, szombaton és vasárnap kalapszépségverseny színeítette a programot. Izgalmas futamokkal, komoly nyerési lehetőséggel, divatbemutatóval, tacskó versenyekkel, színes gyerek programokkal és finom falatokkal várta a család apraját és nagyját a Kincsem Park. Most már hagyomány, hogy a Derby futam előtt vasárnap a Gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály tart látványos bemutatót. A felhőtlen szórakozást Rakonczai Imre blue piano koncertje teszi teljessé a versenynap végén. 

Nézd meg galériánkat!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek