Visszatérés

Exkluzív interjú Palik Lászlóval: A nem várt élethelyzeteket szeretem a legjobban!

Mona

Létrehozva: 2024.07.20.

Visszatér a TV2 nagysikerű kvízműsora, a Legyen Ön is milliomos! Az új évadban Palik László ül a műsorvezetői székbe. A Borsnak most exkluzív interjúban mesélt arról, mit jelent számára az új kihívás, az izgalmas feladat, ami a következő időszakban vár rá.

Minden eddiginél mesésebb nyereménnyel, 50 millió forintos fődíjjal tér vissza a TV2-re a Legyen Ön is milliomos! A kvízműsorban civil emberek mellett hírességek is kipróbálják majd a tudásukat. A kvízmester székében ezúttal a TV2-höz több év után visszatérő Palik László ül, a tévés most először szólalt meg az új feladatról.

Legyen Ön is milliomos!
Palik László műsorvezetésével tér vissza a Legyen Ön is milliomos! a TV2-re Fotó: TV2

Palik László izgalommal készül a Legyen Ön is milliomos! forgatására

– Egy újabb izgalmas időszak következik az életében. Hogy van?

Jól vagyok, sőt nagyon jól vagyok, és igen, ebben benne van az is, hogy nagy izgalommal készülök a Legyen Ön is milliomos! forgatására. Amikor Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója felkért erre a műsorra, kb. azonnal éreztem a jól ismert bizsergést a gyomromban, ami akkor jelenik meg, ha ismét egy új kihívás előtt állok. Számomra mindig is ez az érzés volt az élet sava-borsa.

– Az Exatlon Hungary önhöz, csakúgy, mint a Legyen Ön is milliomos! Vágó Istvánhoz volt köthető. Nem érzi a hasonlóságot a műsorvezetőváltások között?

A hasonlóság a két helyzet között egyértelmű. 

És az életben talán ez a legszebb, hogy időről időre újabb és újabb, előre kiszámíthatatlan szituációkat teremt. Ezek a fordulatok azok, amik valójában az ember életét izgalmassá teszik. 

– Az igazság az, hogy én ezeket a nem várt élethelyzeteket szeretem a legjobban.

„A mesterségem a televíziózás”

– Az Exatlon Hungary utáni visszavonulása óta nem láthattuk kereskedelmi csatornán. Hiányzott? Esetleg ez is szerepet játszott abban, hogy vállalta a kvízműsort?

Ezt a kérdést én így soha nem teszem fel magamnak. Nekem a mesterségem a televíziózás és ha egy érdekes, nehéz, izgalmas feladatot kapok, akkor ahogy ezt most is tettem, azonnal igent mondok. Egyébként pedig élem a teljesen hétköznapi, nyugodt, kiegyensúlyozott életemet, ahol nincs semmilyen hiányérzetem.

– Nézte-e az ikonikus Vágó István-féle Legyen Ön is milliomos! adásait?

Néztem-e? A kedvenc műsorom volt! Pont ugyanazt csináltam, mint a hozzám hasonló nézők sokasága, azaz folyamatosan teszteltem magam, hogy tudom-e a helyes választ. Egyszerűen imádtam.

Palik László
A televíziós is nagy rajongója volt a Legyen Ön is milliomos! műsornak Vágó István vezetésével Fotó: TV2

Megtiszteltetésnek éli meg, hogy a műsor házigazdája lehet

– Hiába voltak mások is utána, mégis ezt a műsort mindenki Vágó Istvánhoz köti. Nem érez ezzel kapcsolatban bármiféle nyomást?

Nem. Én ezt megtiszteltetésnek élem meg, hogy egy ikonikus, a világ több mint 130 országában sikerrel sugárzott műsor házigazdája lehetek egy olyan legendás televíziós nyomdokaiba lépve, aki hosszú-hosszú éveken át ültette le az ország tévénézőit a készülékek elé nap, nap után. Ez pedig arra sarkall bennünket a kollégáimmal, hogy keményen dolgozva mi is sikerre vigyük ezt a zseniális műsort.

– Mitől lesz ez a Legyen Ön is milliomos! Palik Lászlós?

Nem szeretném, ha Palik Lászlós lenne. Ez a műsor ne rólam, hanem a játékosokról, az ő küzdelmükről, a jó, izgalmas, kihívást jelentő kérdésekről, a sokszor vidám, sokszor feszült pillanatokról szóljon.

– Ahogy a nyeremény növekszik, a kérdések is egyre nehezebbek. Ha Ön állítaná össze a kérdéssort, mi lenne az 50 millió forintos kérdés?

Ez egy olyan kérdés lenne, ami nyilvánvalóan a nyeremény nagyságához mérten nagyon nehéz, viszont megoldható, kitalálható.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek