Megcsalás

"Ez már a szánalmas kategória" - Caramel őszintén vallott, ezt gondolja a hűtlenségről

B. V.

Létrehozva: 2024.07.16.

Az énekes a TV2 legújabb podcast adásában vallott Lékai-Kiss Ramónának.

Molnár Ferenc Caramel 2015-ben kötötte össze az életét véglegesen feleségével, Szilágyi Szilviával, akivel azóta két közös gyermekük is született, Sophia és Miron. Sok mindenen keresztül mentek, elsőszülöttjüknél, Szofinál például még csecsemőként leukémiát diagnosztizáltak. Házasságukat ha ez egy másodpercre is megrendítette, abból semmi nem látszott. Már csak valószínűleg azért sem, mert a Megasztár zsűrije szerint a házasság szentsége szent és sérthetetlen.

hot feltöltés caramel
Soha nem lenne képes megcsalni a feleségét. Fotó: archiv / hot magazin

Erről Caramel a TV2 új online műsorában beszélt, a TV2 Titkok Ramónával című podcast legújabb vendégeként Tóth Gabi vagy például Till Attila után.

 

Akárki akármit gondol, a házasság szent dolog. Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége, mert tényleg az. Nem csak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is az által, hogy a mi egységünket, a mi szerelmünket, a mi kapcsolatunkat soha nem árusítanám el senkinek.

 

 - jelentette ki határozottan Caramel azzal kapcsolatban, hogy ő nem lenne képes megcsalni a párját. 

Nem tagadja, lát ilyet a környezetében. Úgy véli, hogy az a nő vagy az a férfi, aki ilyet tesz az fusztráltsága miatt szánja el magát rá. Keres valamit, amilye nincs meg. Ez azonban szerinte egyáltalán nem mentség:

 

Én azt gondolom, hogy egy felnőtt férfi vagy nő életébe nem, hogy nem fér bele, ez már a szánalmas kategória.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek