Vége

Szerelmek helyett szívfájdalmakkal teli a nyár: Galambos Boglárka, L. L. Junior és a Házasság első látásra sztárja is szakított

Prac Lee

Létrehozva: 2024.07.21.

Nyári szerelmek helyett szakítások jellemezték az elmúlt heteket. Galambos Boglárka, L. L. Junior, Földes Eszter, és a lista még nem ért véget, íme a sztárok, akik szinglik lettek nyárra.

A nyár jellemzően a fellángoló szerelmekről, heves érzelmekről szól. Nos, idén a hazai sztárvilágban ez nem így történik. Az elmúlt hónapokban sorra sztárszakításokról lehetett olvasni.

galambos boglárka
Galambos Boglárka elismerte: szingli lett (Fotó: Ripost)

Galambos Boglárka szakított

Lagzi Lajcsi lánya, Boglárka fél évvel ezelőtt jött össze a Fashion Street tulajdonosával, a milliárdos üzletemberrel, Csipak Péterrel. A napokban azonban váratlanul eltűntek a közös képek, és ki is követték egymást – ami a mai világban igencsak beszédes. A Ripost elsőként szólaltatta meg az esetről Boglárkát, aki elárulta:

A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni.

Dávid Petra még keresi az igazit

A Házasság első látásra című reality sztárja a műsor óta is keresi a szerelmet. Bár néhány napja még egy rejtélyes férfi kezét fogva posztolt, nem sokkal később már a szakításáról lehetett olvasni. A személyi edző úgy fogalmazott, csak adott férfiból ábrándult ki, a szerelemből még nem.

Dávid Petra továbbra is keresi az igazit (Fotó: Dávid Petra)

Földes Eszter nem bírta tovább

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy zűr van a paradicsomban. A Mintaapák színésznője, Földes Eszter általában nem teszi kirakatba a magánéletét, közösségi oldalán csak ritkán posztolt Lovasi Andrással való házasságáról és közös kisfiukról, Álmosról. Az elmúlt időszakban azonban naponta jelentkezett hűtlenségről szóló idézetekkel, amiből nem lehetett nem a kapcsolata válságára gondolni. Nem sokkal később szűkszavú közleményben be is jelentették válásukat, ami Eszter kollégáit nem lepte meg, egyikük elmondta, régóta a válás szélén táncolt a páros.

Földes Eszter Lovasi András
Megvolt az a bizonyos utolsó csepp, Földes Eszter és Lovasi András nem tudta megmenteni a házasságát (Fotó: MW archívum)

L. L. Junior és Blanka végleg lezárta

Az elmúlt két évben többször is elköszönt egymástól a két heves vérmérsékletű zenész, de valahogy mindig visszataláltak egymáshoz. L. L. Junior és Dárdai Blanka az utóbbi időben nem posztolt közösen, majd miután a rappert hírbe hozták Király Lindával, Blanka a közösségi oldalán közölte: már nem alkotnak egy párt, így ezekre a hírekre sem szeretne reagálni. Ezek szerint tehát most sokadjára lezárták a kapcsolatukat, de az persze a jövő zenéje, hogy ezúttal véglegesen-e.

L.L. Junior 20221213_avatar bemutato_026_MK_MP
Számtalan szakítás után most végleges lehet a búcsú (Fotó: Máté Krisztián)

Miss Mood és Rico titokban szakíthatott

De egy másik zenészpár kapcsolata is zátonyra futott. Miss Mood, azaz Mező Dorottya mindig is kényesen ügyelt arra, hogy a magánélete ne kerüljön a rivaldafénybe, éppen ezért sosem jelentette ki azt, hogy Ricóval, vagyis Vaszil Erikkel egy párt alkotnak. A rajongók azonban tényként kezelték szerelmüket, mint ahogy most azt is biztosra veszik, hogy hűtlenség verhetett éket közéjük. A sztárpár ugyanis kikövette egymást a közösségi oldalakon – ahogy már említettük, ez a mai világban egyenes következménye egy nagy civakodásnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek