Királyi család

Ennél egyértelműbb nem is lehetne: Harrynek esze ágában sincs békülni

Létrehozva: 2024.07.02.

Úgy tűnik, édesapja és sógornője betegsége sem hatja meg. Harry herceg a szakértő szerint nem akar és nem is fog kibékülni a családjával.

Egyre távolabb kerül a brit királyi családtól Harry herceg. Kétségtelen: az, hogy a sussexi hercegi pár kivonta magát az uralkodói feladatok alól, majd úgy döntöttek, hogy Amerikába költöznek, a vég kezdete volt. Mint közismert, ezt követően Harry és Meghan gyakorlatilag kígyót-békát összehordott a családról kezdve a híres-hírhedt, Oprah-nak adott interjúval, egészen a Netflix-sorozaton át a herceg önéletrajzi könyvéig, a Tartalékig. És noha idén két komoly csapás is érte a famíliát, hiszen mind Károly király, mind Vilmos felesége, Katalin hercegné rákbetegséggel küzd, nagyon úgy tűnik, hogy Harryék nem hajlandók engedni. Pedig ha valamikor, hát most igazán békejobbot nyújthatnának.

Harry herceg
Úgy tűnik, Harry herceg továbbra sem akar békülni  Fotó: Anadolu via AFP

Minden jel arra utal: Harry herceg nem akar békülni

A szakértők szerint egyre több jel mutatja kristálytisztán: nem lesz békülés. Sokak számára eléggé beszédes volt, hogy a Trooping the Colour katonai parádéra (mely a mindenkori uralkodó születésnapjának is tekinthető) sem ment el.

Ha Harry annyira békülni szeretne, biztos több időt töltött volna ott a látogatásai során, hogy az apjának legyen alkalma találkozni vele

 – magyarázta a BBC királyi szakértője, Jennie Bond, hozzátéve: Vilmosnak most annyi dologgal kell foglalkoznia, hogy ő biztos nem fog nyitni Harry felé – írja a Daily Star

Egy másik forrás mindeközben arról számolt be: Harrynek rendkívül fáj, hogy ennyire távol került Katalintól, akivel korábban jó kapcsolatot ápolt, valamint az is, hogy sem az ő, sem Károly király betegségéről nem kap híreket. A forrás úgy fogalmazott: gyakorlatilag "nem létező" a kommunikáció közte és a család között.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek