Hazatérés

Kitálalt a szakértő: 2028-ban Harry ismét az Egyesült Királyságban fog élni – de Meghan Markle nélkül

H. A.

Létrehozva: 2024.07.29.

A sussexi herceg a közeljövőben talán ismét a szülőhazájában fog élni.

Harry herceg és Meghan Markle 2020 óta él az Egyesült Államokban: ezzel egy időben megszűntek a királyi család aktívan dolgozó tagjai lenni és lemondtak a vezető királyi tisztségükről is. Amióta elhagyta a szülőhazáját, számtalan szakértő sugallta azt, a távozás távolról sem volt végleges Harry herceg részéről, és egy nap még vissza fog költözni a hazájába, noha a sussexi hercegi pár az évek során nem egyszer tett botrányos kijelentést nyilvánosan a királyi családról, amivel sikerült magukra haragítaniuk a család tagjait, valamint a közvéleményt is maguk ellen hangolták. 

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three
Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban hagyta el az Egyesült Királyságot / Fotó: ZUMAPRESS.com

Egy királyi szakértő még tavaly kijelentette, 2028-ra Harry ismét az Egyesült Királyságban fog élni: mi több, Jeremy Kyle televíziós személyiség szerint a sussexi herceg a felesége és a gyermekei nélkül fog hazaköltözni, annak ellenére, hogy ő és Meghan 2018 óta boldog házasságban élnek.

Harry és Meghan csak úgy kereshet pénzt, ha kritizálják az egyetlen dolgot, amiről azt állítják, hogy nem akarnak a részesei lenni. Öt éven belül Ginger Whinger a farkát behúzva fog visszatérni az országba, Meghan Markle pedig Kaliforniában ül majd, a két gyerekkel, és mindene meglesz, amire valaha is vágyott

– jelentette ki Jeremy Kyle a Daily Express beszámolója szerint.

A közelmúltban jelentették be, hogy 2027-ben Birminghamben kerül megrendezésre a Harry herceg által alapított Invictus Games, ami tovább erősítette azt az elképzelést, hogy a nem is olyan távoli jövőben a sussexi herceg több időt fog az Egyesült Királyságban eltölteni. Az viszont egészen biztos, hogy Harry a családja nélkül látogat majd haza, mert elmondása szerint félti őket. Ez az oka annak, hogy Meghan Markle és két gyermekük, Archie herceg és Lilibet hercegnő már 2022 óta nem járt Harry szülőhazájában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek