bombaalak

Hihetetlen! Két gyerek után Hódi Pamela jobb formában van, mint valaha

Niki

Létrehozva: 2024.07.23.

Módosítva: 2024.07.23.

A sztáranyuka mostanában nagyon keményen edz, ami meg is látszik az alakján. Bár Hódi Pamela úgy érzi mindig van min dolgozni, most két gyerek után dögösebb mint valaha.

Hódi Pamela nemrégiben kezdett komoly edzésbe és bokszolni is jár, ami meg is tette a hatását. Bár gyakran beszél arról, hogy sosem igazán elégedett magával, most mégis nagyon büszke lehet, hiszen két gyermekes édesanyaként sokan irigylik a bombaalakját. Lapunknak most elárulta, hogy érzi magát a bőrében és mennyire elégedett a külsejével.

Hódi Pamela
Hódi Pamela rengeteget edz (Fotó: Mate Krisztian)

„Baromi erő van bennük”

Pamela nemrég kezdett el komolyan foglalkozni a boksszal, ami persze a külsején is meglátszik, bár ebben a sportban inkább az erő a lényeg, mintsem a csinos alak. Így van ezzel a sztáranyuka is:

Még mindig van olyan, amire azt mondom, hogy nem olyan, mint szeretném, de ez most háttérbe szorult, mert nem az a legfontosabb, hogy hogy nézek ki, hanem, hogy mit rejtenek ezek az izmok. És hát baromi nagy erő van bennük. Voltam ettől vékonyabb egyébként, most inkább egy nagy átváltozáson megy keresztül a testem, mert sok izom jött fel, de kilóban azért voltam már ettől kevesebb. De a cél érdekében mindent elkövetek.

Természetesen, ha már bunyó, akkor az is szóba került, hogy mennyire tartja magát agresszívnek vagy indulatosnak, amire igazán meglepő választ adott:

- Őszintén szólva az utóbbi években már lenyugodtam. De régen azért nagyon vehemens voltam, meg nagyon indulatosnak mondható, mára viszont sokkal megfontoltabb és tudatosabb vagyok. De már 35 éves vagyok, úgyhogy ez is közrejátszik.

Hódi Pamela Demeter Richárd x Belodore
A Demeter Richárd és a Belodore közös eseményén villantotta meg először bombaalakját Hódi Pamela (Fotó: Rozman Péter)

Hódi Pamela kislányával bokszol

Nati nagyon szeret az anyukájával edzésekre járni, ami sokak számára talán meglepő lehet. De vajon, hogy történt, hogy az anya-lánya páros együtt kezdett bele ebbe a sportba? Az édesanya a Borsnak ezt is elárulta:

Nem én akartam őt bevonni, hanem szimplán eljárt velem az edzésekre és megtetszett neki. Annyira, hogy ki szerette volna próbálni. Én pedig úgy vagyok vele, hogy minél több sportot kipróbál az ember, annál jobb és ha neki éppen ez tetszik meg, akkor csinálja ezt. De nyilván nem olyan komoly szinten űzi, vagy nem lett megszállott, de amikor van kedve akkor eljön velem.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek