Ismerkedés

Hoppá! Újabb magyar színész tűnt fel a Tinderen

Natasha

Létrehozva: 2024.07.24.

Úgy tűnik, újabb fénykorát éli a Tinder. Az utóbbi hetekben ugyanis több magyar híresség is felbukkant ott. Legújabban például Barabás Kiss Zoltán.

Barabás Kiss Zoltán is feltűnt a Tinderen! Nagy Balázs és Mészáros András után újabb színész próbálja megtalálni a szerelmet az online térben, s egyelőre kifejezetten bizakodó a jövővel kapcsolatban. Azt is elárulta egy korábbi interjúban, hogy az ismerkedéssel nincs problémája, ellenben a kritikus hatodik hónap után általában felborul minden számítása. Vagy a választott hölgy miatt, vagy éppen azért, mert ő nem érzi, amit kellene.

Tinder Barabás Kiss Zoltán
Barabás Kiss Zoltán a Tinderen keresi a szerelmet (Fotó: Markovics Gábor)

Barabás Kiss Zoltán: Az ismerkedéssel nincs gondom

Az 53 éves színész nem árul zsákbamacskát az ismerkedős platformon. Egyenesen kijelentette, hogy következő kapcsolatában például nem szeretne gyermeket. Azzal is tisztában van, hogy a problémák menet közben alakulnak majd, ezt pedig részletesen ki is fejtette egy korábbi interjúban.

– Az ismerkedéssel nincs gondom, a problémák menet közben jönnek. Hiába vagyok szerelmes, ha egyszer elpattan bennem valami, akkor mindennek vége. Általában hat hónap után ismerem meg a másiknak egy olyan oldalát, ami eltör bennem valamit. Vagy épp ő nem táplál irántam olyan érzelmeket, mint én iránta, és jön a következő mondat: Nem akarnak megbántani, de… Na ezt nehéz túlélni kezdte a színész, aki igazi úriemberként viselkedik a hölgyekkel. Így a következő kiszemelt igazán szerencsés lehet. 

A klasszikus férfi kategóriába tartozom, a barátaim szerint túlzóan is. Kinyitom az ajtót a hölgyeknek, fizetek, ahol kell, és jó programokat szervezek. A színészet miatt rögtön adott egy sor színházi előadás, udvarlás szempontjából más előnye nincs a foglalkozásomnak

 – árulta el.

Barabás Kiss Zoltán
Íme a színész profilja (Fotó: Tinder)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek