Gazdagság

Hoppá! Valóra válhatott Cicciolina nagy álma: 100 milliós vagyon üthette a markát

Buster

Létrehozva: 2024.07.30.

A magyar származású pornódíva idén márciusban még arról panaszkodott, hogy képtelen eladni Róma peremkerületében álló, sokat látott otthonát. Most a hirdetés és Cicciolina is eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Hazánk világhíres lánya, Staller Ilona nagyon régóta próbálkozott már a Rómában megmaradt, utolsó lakása eladásával, de jó darabig nem talált komoly érdeklődőre még úgy sem, hogy alapjába véve a Cicciolina néven világhírnevet szerzett egykori pornósztár koptatta a csinos kis ingatlan padlóját, kanapéját és még ki tudja mijét hosszú évtizedeken át.

Cicciolina
Cicciolina háza eladása talán újra vagyonos lett (Fotó: Bors)

128 millával kerülhetett beljebb Cicciolina

Pedig Ilona mindent megtett annak érdekében, hogy kecsegtetőnek tűnjön a kezdetben meghirdetett 231 ezer eurós vételár, ami úgy 86 millió ropogós magyar forintnak felelt meg. Nem hiába a múlt idő, hiszen Cicciolina ezzel az összeggel kicsivel több mint egy évvel ezelőtt lett volna elégedett. Azóta sok víz lefolyt a Teverén (Róma folyója - a szerk.), és idén márciusra egy, az ingatlanüzletben eddig ismeretlen trükkel, vagyis áremeléssel próbálta növelni a lakása iránt mutatkozó szerény érdeklődést. Felugrasztotta az árat 325 ezer euróra, vagyis 128 millió forintra. A sikert nem is maradt el, bár a potenciális vevőjelölt inkább csak a vételár felét szerette volna kifizetni. Viszont az engedményért cserébe, talán eltekintett volna attól, hogy egy ködös hajnalon lófejet csempésszen Cicciolina ágyába. Ilona akkor éppen lapunknak árulta el, hogy maga dobta ki az olasz lakásmaffiát az ingatlanjából.

Mit mondjak? Nem könnyű ma Rómában lakást eladni, még úgy sem, hogy a vevőjelöltek nyilván felismernek.

Azt nem mondom, hogy nincsenek érdeklődők, de igazán komoly ajánlatot még nem kaptam. Komolytalant annál inkább.

Legutóbb volt egy érdeklődő, akiről messziről látszott, hogy vaj van a füle mögött. Tett is egy nevetséges ajánlatot, konkrétan a reális ár felét kínálta. Én pedig megmutattam neki, merre van a kijárat. Szinte biztos, hogy a lakásmaffia akarta megszerezni a lakásomat, hogy aztán dupla áron adjanak túl rajta. Szóval még várom a megfelelő vevőt mesélte akkor a világhírű pornósztár.

Cicciolina
Cicciolina ebben a házban tengette mindennapjait (Fotó: Archívum)

Irány a napfényes Dominica 

De mi történt azóta? A hirdetésnek nyoma veszett, ami erősen arra utalhat, hogy Staller Ilona végre megszabadult a lakásától, vagyis a majdnem csőd után, újra vagyonos olasz mamma lett belőle. Még mielőtt elkezdenének örülni a honi hozományvadaszok, finoman jelezzük, hogy Cicciolinának esze ágában sincs hazaköltözni Magyarországra. Ő ugyanis annyira megszokta a mediterrán térséget, hogy bár Olaszországot szívesen elhagyná, leginkább a Dominikai Köztársaságban érezné jól magát élete alkonyán.

Imádom Magyarországot, és biztos, hogy a jövőben is gyakran látogatok majd haza, de inkább szeretnék valamilyen mediterrán országban letelepedni. 

Gondolkodom Santo Domingón, ami Dominikán van, de Spanyolország is jó lehet 

– magyarázta négy hónappal korábban Cicciolina, akit próbáltunk megszólaltatni az ingataneladás kapcsán, de kora délelőtt éppen a római forgalomban araszolt, később pedig ebédelt, majd csak simán kinyomta a telefont, ha csörgettük. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek