gólya

Ismét édesapa lehet Brad Pitt

M. K.

Létrehozva: 2024.07.03.

A világhírű színész botrányos válása után most új párjával úgy tűnik, kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Brad Pitt a hírek szerint benne lenne az újbóli családalapításban is.

Brad Pitt Angelina Jolie-val való házassága idején elindult a lejtőn, hiszen másról sem szóltak a hírek, mint alkohol problémáiról, agressziójáról és arról, hogy mennyire megromlott a viszonya a gyerekeivel. Egy bennfentes információi alapján azonban most nyitott lenne rá, hogy újból gyereket vállaljon.

Brad Pitt
Brad Pitt nem zárkózik el előle, hogy újra apa lehessen (Fotó: Getty Images via AFP / AFP)

Barátnője vigasztalást nyújt neki

Mirror cikke szerint kedvese, a 34 éves Ines de Ramon rendkívül laza, jó humorú, akiből csodálatos anya lenne, így Brad nem zárkózik el előle, hogy újra megházasodjon és apa lehessen. A bennfentes úgy nyilatkozott egy neves külföldi lapnak, hogy kapcsolatuk kiegyensúlyozott és zökkenőmentes, ami igazi megnyugvás Pittnek az elmúlt évek viharai alapján. Ines de Ramon fiatal és energikus, így a színésznek tetszene az ötlet, hogy új, közös életet építsenek fel együtt. 

Brad nem lesz fiatalabb, ezért inkább előbb, mint később szeretnék a gyereket. Még azzal is viccelődött, hogy hetvenévesen is vállalna iskolai futást, és reméli, hogy még mindig szívtiprónak fogják tekinteni.

vallotta a közeli barát.

Brad Pitt és Angelina Jolie közös gyerekei Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox és Vivienne, akik jelenleg nem beszélnek apjukkal és a jelek szerint Brad Pitt Alig néhány héttel ezelőtt lánya, Shiloh Jolie-Pitt éppen tizennyolcadik születésnapján adta be a kérelmet, hogy törvényesen is elhagyhassa Pittet a nevéből, megváltoztatva azt Shiloh Jolie-ra, ezt Zahara nővére már korábban megtette. 

Hogy Brad Pitt egy esetleges újbóli családalapítás nehézségeivel újra megbírkózna-e, nem tudni, a szándék azonban megvan.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek