Razzia

Összeszorult a magyar énekes gyomra, klipforgatás közben csapott le rájuk a rendőrség

Mona

Létrehozva: 2024.07.28.

Az énekes gyomra is összeszorult, amikor meglátta a feléjük száguldó rendőröket. Jáger Gyula klipforgatása közben „csapott” le a hatóság a stábra.

Jáger Gyula egy fesztiválon lépett fel a tengerentúlon. Ha pedig már ott járt, úgy döntött, legújabb klipjét is a csodálatos helyen forgatja le. Arra azonban nem számított, hogy egy ellenőrzés szakítja meg a munkát. 

Jáger Gyula
Jáger Gyula kedvenc extrém sportjának is hódolhatott (Fotó: Jáger Gyula)

Jáger Gyula baja meggyűlt a hatóságokkal

Egy váratlan pillanatban ugyanis a kanadai vízi rendőrök száguldottak motorcsónakon feléjük. Az énekes megijedt, mert nem tudta, milyen célból közelít feléjük a hatóság. Lapunknak mesélte el a részleteket.

Épp a Simcoe tavon forgattuk a legújabb dalomra az anyagot, amikor megjelent a kanadai vízi rendőrség – kezdte lapunknak Jáger Gyula. – Tudni kell a kinti hivatalos szervekről, hogy mindig nagyon segítőkészek, tényleg szolgálják az embereket. Viszont, ha valami probléma van, nem haboznak, rögtön keményen fellépnek.

 Ahogy közeledtek a hajójukkal felénk, éppen a hajó orrán táncoltam és énekeltem, de földbe is gyökerezett a lábam a jöttükre. 

– Végig pörgettem a fejemben, hogy betettük-e a megfelelő engedélyeket, hivatalos dokumentumokat – idézte fel a történteket az S. Nagy István-díjas előadóművész, majd hozzátette, szerencsére csak a biztonsági felszereléseket ellenőrizték, és mindent a legnagyobb rendben találtak. – Mivel nem kellett semmilyen intézkedést végrehajtaniuk, meghallgatták a dalt, nagyon tetszett nekik, annak ellenére, hogy nem értették a szöveget. Röviden lefordítottuk nekik, majd békésen távoztak. Óriási kő esett le a szívemről, szerintem még a parton is hallották – mesélte mosolyogva Gyula.

Jáger Gyula
A Simcoe tavon forgattak, amikor váratlanul razziázott a helyi rendőrség (Fotó: Jáger Gyula)

Életveszélyes jelenetek a forgatáson

Az énekes a forgatáson veszélyes jeleneteket is bevállalt. Maximalista lévén szerette volna, ha olyan látványos lesz a videó, ahogy azt ő megálmodta. Így jött a száguldó kamionos jelenet ötlete is.

Mindig látom magamban a forgatás előtt a klipet. Szerettem volna egy kamion oldalán, illetve hátulján énekelni menet közben. 

A lépcsőkön nem is volt semmi gond, viszont a kamion hátulján alig vártam, hogy vége legyen a dalnak, az éneklésnek.

A párom, Ildi egy pillanatra velem tartott, de mondta, hogy ő ezt nem vállalja. Ahogy az autó sebességet váltott, én is inkább egy „Mi Atyánkra…” gondoltam, mintsem a szövegre. A végén épp bőrrel megúsztam. Sajnos a klipbe nem túl sok kép került ebből a jelenetből, mert szemerkélt az eső, ami rontotta a dal vidám hangulatát mondta lapunk érdeklődésére.

Jáger Gyula
Az énekes egy évente megrendezésre kerülő fesztiválra kapott meghívást Kanadába (Fotó: Jáger Gyula)

Tött tízezres tömeg előtt lépett fel a tengerentúlon

Jáger Gyula egyébként már kilencedik alkalommal járt Kanadában, ugyanis az évente megrendezésre kerülő fesztiválra kapott meghívást.

Idén június elsején Toronto belvárosában a legnagyobb útkereszteződésben, egy hatalmas téren rendezték meg Kanadában a legnagyobb Magyar fesztivált. Az egész nap folyamán 170 ezer ember fordult meg a rendezvényen. 

Csodálatos volt kint a felhőkarcolók tövében énekelni több tízezer embernek. 

Amíg élek nem felejtem el. Ami a legkellemesebb meglepetés volt, hogy a kintiek bőrszíntől, etnikai hovatartozástól függetlenül mennyire élvezték a műsort. A tengerentúlon idegen országban egy pici nemzet legnagyobb slágereit igyekeztem előadni. A közönség nagyon hálás volt, szűnni nem akaró tapssal, újra és újra visszahívtak – emlékezett vissza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek