tragikus

„Jó srác volt, szerettem őt, őszintén megrendített a halála” – Erdei Zsolt is gyászolja Love Island Tíciánt

Niki

Létrehozva: 2024.07.30.

Kedd reggel érkezett a hír, hogy mindössze 24 évesen, kedd hajnalban elhunyt Lakatos Tícián. A fiatal edző a Love Island egykori nyerteseként vált ismertté, de a profi boksz világában is otthon volt, innen ismeri Erdei Zsolt is, aki már gyerekkorában felfedezte a tehetségét. Most lapunknak mesélt a kapcsolatukról az ökölvívó.

Erdei Zsolt kedd reggel megrendülten hallotta a hírt, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a Love Island sztárja, Lakatos Tícián. A műsor egykori győztese csak 24 éves volt, és korábban profi bokszolóként, azóta pedig bokszedzőként dolgozott. Így ismerkedett meg ’Madárral’ is. Tícián még tegnap is tartott edzéseket, és minden rendben volt vele, bár régebb óta szívbetegséggel küzdött. Éjfél körül azonban megtörtént a tragédia, ugyanis a fiú az otthonában szívinfarktust kapott, összeesett és szinte azonnal meghalt barátnője szeme láttára. Szerettei és kollégái is gyászolják, többek között Erdei Zsolt is, aki a kapcsolatukról mesélt a Borsnak.

Erdei Zsolt, Lakatos Tícián Love Island
Erdei Zsolt gyászolja a Love Island tragikusan fiatalon elhunyt sztárját, Lakatos Tíciánt (Fotó: Facebook / RTL)

Az ismert ökölvívó már gyerekkorában felfigyelt a fiatal tehetségre és amennyire tudta, azóta is nyomon követte a pályáját, sőt a közelmúltban is találkoztak.

Nem azt mondom, hogy összejártunk, de egész jól ismertem. Annak idején, amikor volt Balatonberényben az Erzsébet-tábor, akkor mindig volt lehetőségünk kiválasztani ott olyan gyerekeket, akik nagyon tehetségesek. Többszáz gyerek közül nyolcat választottam ki, akiket később Zánkára is elvittem edzőtáborba 4-5 napra és Tícián is köztük volt. Tehát mi onnan is ismerjük egymást, meg hát versenyekről is, amikor még nagyban bokszolt. De mostanában is járt ki profi mérkőzésekre, ott is találkoztam vele.

Zsoltot nagyon megérintette a fiatal reality sztár tragédiája. Sőt, azt is elárulta, hogy milyen nagy tervei voltak még, amiket szeretett volna megvalósítani.

− Úgy tudom, hogy még vissza akart térni a profi bokszhoz és szeretett volna mérkőzéseket vállalni. Egy mérkőzésről volt is szó korábban, de az végül meghiúsult, nem tudom, hogy miért. De azt tudom, hogy végig a boksz közelében maradt.

Jó srác volt, szerettem őt, őszintén megrendített a halála. Igazán kedveltem, mert egy vicces, jó humorú, jó lelkű srác volt

 – tette még hozzá szomorúan.

2024.07.30
Lakatos Ticián Zsófival
Lakatos Tícián tragikus hirtelenséggel hunyt el, összetörtek a szerettei (Fotó: Facebook)

Erdei Zsolt támogatja a Love Island sztárjának unokatestvérét

A neves bokszoló fiatal tehetségeket edz és készít fel versenyekre, akiknek az egyike nem más, mint Tícián unokatestvére. A fiatal fiú holnap indult volna egy ökölvívó kupán, de ez a haláleset teljesen letaglózta:

− Van egy srác, aki ott edz nálunk, és akinek Tícián volt az unokabátyja. Vele is készültünk versenyre, az Ostrom kupára, ami holnap kezdődik, de ez a hirtelen jött tragédia nyilvánvalóan közbe szólt. Érthető módon nincs olyan lelki állapotban, hogy indíthassuk a versenyen. Persze az együttérzésemmel igyekszem támogatni, de nem sokat tudok tenni ebben a helyzetben. Azt gondolom, hogy a gyász feldolgozása az egyik legnehezebb dolog.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek