RÁCSOK

Jó útra tértek a börtönviselt sztárok – Lagzi Lajcsi is közéjük lép?

mkb

Létrehozva: 2024.07.04.

Ambrus Attila, Aurelio Onorato Caversaccio, Stohl András, Fekete Dávid – néhány magyar sztár, aki megjárta a hűvöst. Mind talpra tudtak állni, vajon Lagzi Lajcsinak is sikerül?

Az egész országot meglepte Galambos Lajos. Néhány napja még arról szóltak a hírek, hogy elutasították a szabadulási kérelmét. Lapértesülések szerint azonban Lagzi Lajcsi kiszabadult: július 1-jén mégis hazatérhetett családjához.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi mindenkit meglepett: július 1-jén hazatért a börtönből (Fotó: Végh István)

Lagzi Lajcsit várják vissza a színpadra

Lagzi Lajcsi egy évet és két hónapot töltött a rácsok mögött, miután 2022 végén elítélték víz-, gáz- és áramlopási ügyben. A zenész mindent megpróbált, hogy elkerülje a börtönt, ám végül nem járt sikerrel, így 2023. április 26-án be kellett vonulnia. Úgy tudni, hétfőn szabadult a rácsok mögül, a maradék büntetését pedig otthonában, házi őrizetben tölti.

Lajcsi zenekarvezetője, Kozelka „Lagzi” Laci a Ripost-nak így fogalmazott a váratlan fejlemények után.

– Lajcsi a meglepetések embere és megint sikerült hatalmas örömet szereznie nekem, és persze rajtam kívül még sok barátjának és még több rajongójának, amikor tegnap kiderült, hogy hazatérhetett. Én persze nem a hírekből, hanem tőle tudtam meg, hiszen felhívott. Bevallom, nagyon régen kaptam ehhez fogható jó hírt. 

Nagyon jó volt hallani a hangját és azonnal éreztem is, hogy a megpróbáltatások ellenére is jól van

– fogalmazott a zenésztárs, aki bízik benne, hogy Lajcsi hamarosan talpra áll, s hamarosan a színpadra is visszatér.

Nem ő lenne az első börtönviselt híresség, akinek ez sikerült. A Bors összegyűjtötte a priusszal élő celebeket, akiket azóta is szeret a közönség.

Aurelio családot kapott

Az egykori valóságshow-szereplőt 2021-ben ítélték 2 év 3 hónap börtönre, személyi szabadság korlátozása miatt, miután egy társával elraboltak egy férfit, aki tartozott neki. Aurelionak korábban volt kábítószer birtoklási ügye is, ezért a két bűncselekményért összesen 3 év 5 hónapot kapott. A híresség már a rácsok mögött ült, amikor kiderült, hogy egy egy éjszakás kalandból gyermeke született, akivel először a szabadulása után találkozhatott. Ez a találkozás pedig megváltoztatott mindent. Mára szabad emberként rendezte a magánéletét, úgy hírlik, feleségül is venné kislánya édesanyját.

Aurelio
Aurelio új emberként jött ki a börtönből, tisztes családapának állt a szabadulás után (Fotó: Frizbi)

Fekete Dávid visszatért a színpadra

A Megasztár negyedik évadának felfedezettje 2021-ben került börtönbe miután több mint 300 millió forint elsikkasztásával és csalással vádolta meg az ügyészség. Mint később elmondta, a rácsok mögött közel került Istenhez s felértékelődött apai szerepe is, a szabadulás után a lehető legtöbb időt töltötte ikerfiaival. A házi őrizetben gyakran lepte meg rajongóit rögtönzött koncerttel, s gőzerővel dolgozik új dalokon és aktívan koncertezik.

20240327_fekete david_02444_MK_MW_bulvar
Fekete Dávid visszatért a karrierjéhez és a szerelem is rátalált (Fotó: Máté Krisztián)

Stohl András azóta is az egyik legnépszerűbb

Stohl Andrást 13 évvel ezelőtt ítélték el 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre, miután 2010. május 8-án hajnalban karambolozott két autóval, s vérében alkoholt és kábítószert is találtak. Végül öt hónap múlva szabadult, a közönség pedig szemet hunyt a botlás felett. Továbbra is az egyik legfoglalkoztatottabb színész és műsorvezető, s magánélete is rendben van: nemrég született meg ötödik gyermeke és nagypapa is lett.

293A3485
Stohl András a mai napig népszerű színész, szinkronszínész, műsorvezető (Fotó: Bors)

Jó útra tért a Viszkis is

A Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila a 90-es évek legismertebb sorozatrablója, aki harminc pénzintézetet rámolt ki hat év alatt. Szabadulása után egy ideig tartott a visszaeséstől, ám végül teljesen jó útra tért. Két gyermeke született, a család megélhetéséről pedig kerámiázással gondoskodik.

ambrus attila-11-BS
Családot alapított és kétkezi munkából él a Viszkis (Fotó: Bors)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek