Viszony

Katalin hercegnének kellett közbelépni, nagy szükség volt rá

KL

Létrehozva: 2024.07.28.

Nagy szükség volt a hercegné közbelépésére.

Károly király és Vilmos herceg kapcsolatát Katalin hercegné menthette meg - derült ki egy hamarosan megjelenő új könyvből.

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Károly király és Katalin hercegné is nagyon közeli kapcsolatot ápolnak Fotó: Northfoto

Robert Jobson életrajzi könyvének, a Catherine, The Princess of Wales-nek a The Daily Mail birtokába jutó részletéből kiderül, hogy a 42 éves walesi hercegné „nyugtató hatással” volt az egész királyi családra - különösen a férjére, Vilmosra.

Ösztönös béketeremtő szerepével Katalin elsimította az utat Vilmos és az apja között, hogy jobb legyen a kapcsolatuk, mint korábban volt

- írja az író a kötetben.

Egy bennfentes elárulta, hogy a brit uralkodó és Vilmos herceg „az utóbbi években sokkal közelebb kerültek egymáshoz”. Az informátor bevallotta, hogy Vilmos herceg tiszteli az apját és a szolgálat iránti elkötelezettségét, de úgy érzi, az a tény, hogy Károly király a munkát helyezte előtérbe, káros hatással volt rá, amikor felnőtt, és ez nem segítette az apa-fia kapcsolatukat. Katalin hercegné azonban segített a férjének, hogy a másik oldalt is megismerje.

− Ő olyasvalaki, aki mindig megpróbálja minden vita mindkét oldalát látni - fejtette ki a bennfentes.

Károly király és Katalin hercegné is nagyon közeli kapcsolatot ápolnak, a brit uralkodó úgy tekint a menyére, mint „a lányára, aki sosem volt neki” - írja a People.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek