Hollywood

"Világsztárnak érezhettem magam" - hollywoodi produkcióban kapott szerepet a magyar színész

Natasha

Létrehozva: 2024.07.18.

A színész az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy hollywoodi szuperprodukcióban kapott szerepet. Kembe Sorel úgy fogalmazott: ez egy különleges élmény volt számára, ugyanis világsztárnak érezte magát.

Kembe Sorel nem akármilyen lehetőséget kapott! Mint kiderült, a színész egy nemzetközi produkcióban kapott szerepet, ami miatt alaposan átváltozott. Erről több fotót is megosztott az Instagram-oldalán, és hát mit ne mondjunk, nem ismertük fel először...

Kembe Sorel
Kembe Sorel a Halo című sorozatban szerepelt (Fotó: YouTube)

Kembe Sorel: Világsztárnak érezhettem magam

Sorel a Halo sorozatban kapott szerepet, s bár pontosan nem derül ki a bejegyzéséből, hogy melyik karaktert formálta meg, ahogy említettük: alaposan átváltozott hozzá. Ehhez meg is volt a profi stábja, akik gondoskodtak arról, hogy igazi világsztárként érezze magát, amíg forog a kamera. Igaz, ennek azért már egy jó ideje, hiszen a produkció 2022-ben debütált, a munkálatok pedig már jóval korábban elkezdődtek, ám a szerződés eddig kötötte Sorelt.

– Elvileg most már nem szegek szerződést. Volt szerencsém a Halo című produkcióban szerepet kapni anno.

Igaz - kb. a szokásomhoz híven - meghaltam, de az a pár nap feledhetetlen emlék marad, amíg csak élek. Pár napig világsztárnak érezhettem magam. Az a fajta profizmus és figyelem, ahogy a stáb bánt velem, minden képzeletet felülmúló érzésekkel tölt el ma is

– fogalmazott a színész, aki egyébként az IMDb szerint egy "fegyverkezelőt" személyesített meg a sorozatban.

A Halo című sorozat 2022-tól vetített amerikai sci-fi, amelyet Kyle Killen és Steven Kane alkotott, az azonos nevű videójáték alapján. A főbb szerepekben Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray és Yerin Ha látható. De ne feledkezzünk meg Sorelről sem, hiszen az is már óriási lehetőség, hogy szerepet kapott egy ilyen nagy produkcióban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek