Vallomás

Kitálalt Kate Winslet: ilyen volt az ikonikus csókjelenet Leonardo DiCaprio-val

KL

Létrehozva: 2024.07.04.

Meglepő titkokat osztott meg a népszerű színésznő.

Szinte nincs olyan ember, aki ne látta volna a Titanic című filmet. Sőt lehet, hogy sokan már számtalanszor újranézték azt az egyik ikonikus jelenet miatt.

TITANIC (1997)
Ez a jelenet a Titanicból sokaknak romantikus volt, de Kate Winslet ezt nem így élte meg Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Jack (DiCaprio) a Titanic elején áll, amikor Rose (Winslet) csatlakozik hozzá. A pár a távolba néz, majd egymáshoz emelik a karjukat, összefűzik az ujjaikat és csókolózni kezdenek. Bár a jelenet valóban nagyon romantikusnak tűnik a tévéképernyőnkön, ugyanakkor közel sem volt olyan meghitt, mint azt mindannyian gondoljuk.

Az ikonikus rész forgatása során akadályok merültek fel, amiről a színésznő elmondta, hogy sok rajongó nem is tudott róla. De szerencsére Winslet mindent elárult a Vanity Fairnek adott friss interjújában, amelyben visszanézte az ikonikus pillanatot az 1997-es filmből.

Na, ezt a jelenetet leforgatni egy rémálom volt, mert Leo nem tudta abbahagyni a nevetést, és körülbelül négyszer kellett újravennünk, mert Jim (James Cameron rendező) különleges fényeket szeretett volna, de a naplemente folyamatosan változott, ezért várnunk kellett

- mesélte a színésznő.

A díszletet csak a hajó egy lefűrészelt darabja képezte, ahova létrán kellett felmászniuk, s noha Leonardo DiCaprio megjelenése teljesen természetesnek tűnt, valójában napozóágyon kellett feküdnie, és rengeteg barnító smink volt rajta. Winslet jelmezének egyik oldalában volt elrejtve DiCaprio sminkje, ecsetei és szivacsai, a másik oldalon a saját sminkes ecsetei és szivacsai, a felvételek között pedig a sminkes szerepét is magára vállalta.

− A végén úgy néztem ki, mintha egy tábla karamellás csokoládét szopogattam volna el, mert a sminkje rám hullott, ő pedig úgy nézett ki, mintha egy kicsi hiányozna az arcából - emlékezett vissza a forgatás ezen pillanatára a színésznő.

Kate Winslet arra is kitért, hogy a mellei a forgatások alatt az álláig fel voltak emelve, emiatt pedig alig tudott lélegezni. Ugyanakkor a színésznő nagyon büszke a Titanicra és örül annak, hogy újabb és újabb generációk fedezik fel újra és újra - írja az Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek