Adrenalin

Mélybe vetette magát a TV2 sztárja

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.07.02.

Az egykori exatlonos hajszolja az extrém helyzeteket, ami fölpezsdíti a vérét. Nemrég Kocsis Alexandra egy repülőből ugrott ki, amiről mosolyogva osztotta meg az élményét.

Kocsis Alexandráról bátran kijelenthetjük, hogy igazi adrenalinfüggő. Kígyót vesz a nyakába, a vívást is kipróbálta, motorozik, nemrég pedig egy újabb extrém dolgot pipálhatott ki bakancslistájáról. A hétvégén ugyanis két barátnőjével, Hunyadi Donatellával és Bogdányi Titanillával együtt ugrottak ki 3500 méter magasból ejtőernyővel. A Bors megkereste az egykori exatlonost, aki nevetve osztotta meg élményeit.

Kocsis Alexandra
Kocsis Alexandrát vonzzák az extrém és szélsőséges kihívások (Fotó: Szabolcs László)

Már régóta terveztem, hogy a tandemugrást ki kell próbálnom. Korábban a nagybátyjám ezt kapta tőlünk 40. születésnapja, és miután átesett rajta akkor nekem is csak ajánlani tudta – mesélte a gyönyörű sportoló, aki azt is elmondta, hogy barátnőivel egy csajos program keretében mentek ugrani, amit a szinkronszínésznő szervezett. 

Érdekes volt, mert beszálltunk a gépbe, és nem éreztem azt, hogy izgulnék. Persze izgatott voltam, elindultunk és kb. 500 méternél már készültem, hogy most ugrunk, de még volt vissza 3000 méter. De mikor felértünk az ugrási magasságra, már a felhők fölött voltunk. Mintha csak a mennyországban lettünk volna. Én kezdtem a sort, körülbelül 40 másodpercet töltöttünk zuhanással, de olyan volt, mintha csak 10 lett volna, forogtunk pörögtünk, amit lehetett csinálni. Olyan adrenalinlöketet adott, eszméletlen volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom

 – mesélte mosolyogva a csinos sportolónő.

Kocsis Alexandra már keresi, hogy hol ugorjon legközelebb

Ha az adrenalin elönti az embert, akkor sokáig nem is érzi, mekkora stressznek van kitéve a teste. Ezt Alexandra is megtapasztalta, ugyanis földetérés után kezdett el félni.

Fantasztikus volt, egészen addig nem is éreztem, hogy félnék, amíg nem értünk le a földre. Utána kezdtem érezni, mennyire izgultam, miután túl voltam rajta. De ez nem tántorított el, már nézem, hol ugorhatnék a legközelebb – mondta a sportoló, aki azt is elmondta, hogy ez az új célja, hogy minél több szebb helyen ejtőernyőzzön.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek