Diéta

Köllő Babett: "A létező összes diétát kipróbáltam"

Nicole

Létrehozva: 2024.07.03.

A műsorvezető mindig szerette a hasát, az alakja azonban kifogástalan. Nehéz elhinni, hogy tavaly ünnepelte a 45. születésnapját! Vajon hogyan csinálja Köllő Babett? Erre kerestük a választ.

Bomba formában van Köllő Babett! Az alakját a húszévesek is megirigyelhetik, ráadásul azt is elárulta, hogy még a legfinomabb falatokról sem mond le.

hot feltöltés köllő babett
Köllő Babett az időszakos böjtre esküszik (Fotó: archív / hot! magazin)

Nem hiszek abban, hogy folyamatosan diétázni kell ahhoz, hogy jól nézzünk ki. Nem is bírnék kizárólag zöldségeken élni, még grillezve sem. Világéletemben sportoltam, számomra ez alap, hogy heti háromszor két órát mozogjak, de ebben nem az hajt, hogy lefogyjak, hanem hogy egészséges legyek – kezdte a hot! magazinnak Babett. – A létező összes diétát kipróbáltam, de ezek mindig csak egyszer voltak hatásosak, másodszorra mintha hozzászokott volna a szervezetem, és nem adtam le szinte semmit. Idővel azonban kitapasztaltam, hogy ami nekem hosszú távon működik, az az időszakos böjtölés. Ez azt jelenti, hogy egy nap csak öt-hat órán keresztül eszem, a fennmaradó időben nem. Ez persze nem azt jelenti, hogy déltől ötig folyamatosan zabálok! Általában délben „reggelizem”, ha ilyenkor megkívánok egy péksütit, azt megengedem magamnak. Öt és hat között, ha úgy tartja kedvem, megeszem egy tál bolognait.

hot feltöltés köllő babett
Az édesanya negyven felett is bombaformában van (Fotó: archív / hot! magazin)

Köllő Babett két-három kilót hagy liftezni

Talán senkinek sem tűnik fel az, hogy a színésznőn liftezik néhány kiló. Arra azonban nagyon figyel, hogy sose jöjjön fel több, mint amennyit könnyedén le is ad.

Két-három kilót hagyok liftezni. Ha úgy érzem, hogy elértem ezt a szintet, akkor egy kicsit odafigyelek az ételekre – ecsetelte a Tündérszépek szépségverseny mentora, akinek szerencsére negyven felett sem esik nehezére leadni néhány kilót. – Elnézve édesanyámat, úgy látom, hogy genetikailag szerencsés vagyok. Nyaraláskor nem figyelek oda erre, akkor lazán „bűnözök”.

hot feltöltés köllő babett
Szeretne minél több időt tölteni a lányával, Millával (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

„Az augusztus már évek óta szent és sérthetetlen”

Babett augusztusban utazik el a családjával nyaralni. Azt viszont egyelőre nem tudják, hova szólnak majd a jegyek.

– Általában Európán belül maradunk nyáron. Az elkövetkező hetekben döntjük majd el, hogy hová indulunk. Viszont itthon is nagyon élvezem ezeket a hónapokat – mondta Babett, akinek az a legjobb nyárban, hogy több időt tölthet tizennégy éves lányával. Milla imád táborozni! A suli után egy háromhetes nyelvi táborral indított, de más jellegű táborok is nagyon érdeklik.

 Őszintén szólva, nem akarom, hogy egész nyáron táborozzon, és alig lássam. 

Szerencsés helyzetben vagyok, mivel megtehetem, hogy végig vele legyek, úgyhogy általában a nyár első felében megy táborozni, július végétől azonban azt szeretném, hogy inkább velem legyen, és együtt programozzunk. Az augusztus pedig már évek óta szent és sérthetetlen. Milla folyamatosan jön az ötletekkel, hogy mit nézne meg szívesen, ilyen most a vécékiállítás is, amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet! – mondta nevetve.

hot feltöltés címlap
A legújabb hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat (Fotó: hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek