Anyaság

Kulcsár Edina vallomása: „A várandósság az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, de...”

KL

Létrehozva: 2024.07.04.

A csinos kismama a közösségi oldalán öntötte ki a lelkét.

Mint arról korábban már többször is beszámoltunk Kulcsár Edina a negyedik gyermekével várandós. A korábbi szépségkirálynő sokszor írt már a közösségi oldalán az anyaságról.

Kulcsár Edina három évvel ezelőtt, amikor első kisfiával, Medox-szal volt várandós
Kulcsár Edina az anyaság szépségéről írt a közösségi oldalán Fotó: Vadnai Szabolcs / Hot Archív

A csinos kismama most ismét egy friss bejegyzéssel jelentkezett ezzel kapcsolatban az Instagram-oldalán. Kulcsár Edina ezúttal is hangsúlyozta, hogy a várandósság az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, de ugyanakkor megjegyezte, hogy számtalan kihívás elé képes állítani.

Talán egy szóval úgy lehet leírni, hogy érzelmi hullámvasútra ültet, ami nem csak 9 hónapig tart, hanem bőven azután is. És talán amit a legnehezebben él át mindenki ezekben az egyébként csodás hónapokban, az a test folyamatos változása. Persze vannak kiváltságos genetikával rendelkező anyukák, de talán többen vagyunk, akik bizony megküzdünk ezekkel a nem túl kellemes érzésekkel. Én ezt most a 4. babámmal a pocakomban szinte egyáltalán nem is érzékelem. Szerintem már hozzászoktam a látványhoz - Jó… azért van amikor én is kiakadok, hogy nincs mit felvennem, meg jézusom, hogy nézek ki és társai - de aztán gyorsan észhez térek. Alapvetően szeretem a testem. Nem azért mert szerintem hű de jól nézek ki, (van szemem és önkritikám, ezért is próbálok edzeni) hanem azért mert életet adott a gyermekeimnek, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok! És ha valaki esetleg elégedetlen lenne magával és nem szeretné a testét, akkor gondoljon arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor nagyon jól viselkednek. Ezt egyszer valahol olvastam, és azóta ha éppen kezdenék kiakadni a testemre, akkor ez a gondolat mindig visszaránt a valóságba és az önsanyargatás helyett inkább a hálához folyamodok

- írta bejegyzésében Kulcsár Edina, amit ide kattintva tudsz megtekinteni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek