Szerelem

Először beszélt titokzatos szerelméről Lissák Laura: „Ha a férfi hordja a nadrágot, az a jó”

Niki

Létrehozva: 2024.07.29.

Körülbelül fél éve derült ki, hogy a Dancing with the Stars gyönyörű táncosának immár foglalt a szíve. Lissák Laura ugyan nagyon óvja magánéletét, és a titokzatos férfit sem mutogatja, most mégis elárult néhány részletet a Borsnak.

Először tavaly karácsony környékén röppent fel a hír, hogy Lissák Laura egy titokzatos férfival ünnepel, majd áprilisban a Maldív-szigeteken is együtt nyaraltak. Az utazásról ugyan megosztott egy videót, amiben valamennyire feltűnik a kedvese, de szándékosan titkolja a kilétét. A Dancing with the Stars táncművésze ugyan nagyon óvja a magánéletét, most mégis kivételt tett, és a Borsnak elárulta, milyen a kapcsolatuk.

Lissák Laura
Lissák Laura párja határozott személyiség, a táncos most először mesélt a titokzatos férfiről (Fotó: Szabolcs László)

Mint ahogy a legtöbb kapcsolatban, Lauráéknál is nagyon fontos, hogy tudjanak egymáshoz igazodni. A táncos szerint ez náluk gördülékenyebben nem is mehetne:

− Azt gondolom magamról, hogy nagyon alkalmazkodó típus vagyok, de ez csak akkor megy jól, hogyha mindent pontosan tudok, hogy mit, mikor és hogyan kell csinálni. Egyébként én nem szeretek se konfrontálódni, se nehézséget okozni, úgyhogy emiatt elég könnyen simulok a másikhoz.

Úgy érzem, hogy egy párkapcsolaton belül, legalábbis az én életemben, ha a férfi hordja a nadrágot, az a jó. Nagyon jól meg tudjuk oldani az esetleges kérdőjeleket, már ha vannak, de nem túl sok van. Szerintem ez nagyon fontos, hogy alkalmazkodjunk a másikhoz, legyünk kompromisszum készek, és nálunk ez így van

 – vallotta be mosolyogva.

Lissák Laura családi nyaralásra vitte a párját

A táncos már a családjának is bemutatta a párját, sőt el is utaztak együtt, amiről szintén boldogan mesélt:

Pont most jöttünk haza egyébként a nyaralásunkról. Olaszországban voltunk, Toscanában egy családi nyaraláson a párommal és az én családommal. Egészen elképesztően telt, gyönyörű helyen voltunk, minden pillanatát nagyon élveztük. Igazából még nem voltunk így nyaralni, ez volt az első, hogy közösen mentünk el és nem egy-két napra, hanem hosszabb időre. De nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk és egy pillanatig sem unatkoztunk.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek