Gyász

Young G Béci elárulta: ilyen ember volt valójában a Love Island tragikusan fiatalon elhunyt sztárja

Cs.G.

Létrehozva: 2024.07.31.

Mindenkit sokkolt a fiatal bokszoló váratlan halála. Young G Béci a Borsnak elárulta, milyen embernek ismerte meg a Love Island sztárját, Lakatos Tíciánt.

Kedd reggel sokkolt mindenkit a hír, hogy a 2019-es Love Island című társkereső műsor nyertese, Lakatos Tícián tragikusan fiatalon elhunyt. Mint azt a Bors megtudta a fiatal edző kollégájától, barátnője Tíciánnal volt az utolsó pillanatokban és tehetetlenül nézte szerelme haláltusáját. A tragikus este előtt semmi nem utalt arra, hogy bármi baj lenne, hiszen még mind a két edzését megtartotta aznap a valóságshow sztár.

Love Island Tícián
Semmi előjele nem volt, hogy baj lenne Tícián szívével (Fotó: RTL)

Young G Béci: „Tisztelettudó srácnak ismertem”

Azonban nemcsak a családot és a közeli hozzátartozókat rendítette meg Tícián halálhíre, hanem Young G Bécit is. A rapper a Borsnak elmondta, hogy bár annyira közeli kapcsolatot nem ápoltak, de ismerte a fiatal edzőt, akivel többször is beszéltek.

Emlékszem, egy buliban ismerkedtünk meg Tíciánnal, aki bejött a koncert után a backstage-be beszélgetni. Nagyon kedves és tisztelettudó fiatal srácnak ismertem meg, akinek mindig volt egy kedves szava. Beszéltünk akkor a sportról, aztán mikor meghallottam, hogy abba kellett hagynia a bokszot az orvosai tanácsára, nagyon sajnáltam, mert imádta. Később, mikor beszéltünk, mondta, hogy edzőként dolgozott, és többször is emlegettük, hogy menjünk le együtt edzeni a terembe 

– mesélte Béci, aki hozzátette, igazi tragédia, hogy Tíciánnak ilyen fiatalon kellett elmennie.

Young G Béci, búcsú Tíciántól
Így búcsúzott Young G Béci a Love Island sztárjától  
(Fotó: Instagram)

Ezek voltak az utolsó szavai a Love Island sztárjának

A tragédia után az A R ZS Dojo-Fight Club egyik edzője mesélt a Borsnak a történtekről, és Tícián utolsó pillanatairól:

Otthon történt, ott, ahol a barátnőjével laktak. Egyszer csak összeesett és csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi?’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi. A mentők hiába érkeztek ki gyorsan, és küzdöttek sokáig Tícián életéért, segíteni nem tudtak rajta – számolt be a terem edzője.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek