Gyász

Most kaptuk: repülőbalesetben meghalt a Grammy-díjra jelölt zenekar három tagja

KL

Létrehozva: 2024.07.27.

A lesújtó hírről az együttes negyedik tagja számolt be.

Gyászolnak a rajongók: repülőgépbalesetben meghalt a világhírű The Nelons gospelzenekar három tagja Wyomingban, miközben egy koncertjükre igyekeztek. 

gyertya, gyász, halálhír
Elhunyt a népszerű zenekar három tagja Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az együttest alapító házaspár és lányuk vesztették életüket a tragédiában. Velük együtt még három másik áldozat is volt, családtagok és barátok, akik a zenekart kísérték. A hírek szerint összesen hét ember vesztette életét a balesetben.

A zenekar épp az alaszkai Gaither Homecoming Cruise-ra tartott egy fellépésre, amikor a repülő ismeretlen okokból lezuhant Wyoming államban. Halálhírüket a zenekar negyedik tagja jelentette be a közösségi oldalán. Instagram posztjában a következőket írta:

Amint azt már sokan hallottátok, édesapám, édesanyám, Jason és Kelly Nelon Clark, valamint a húgom, Amber, a sógorom, Nathan, és kedves barátaink, Melodi Hodges, Larry és Melissa Haynie pénteken tragikus repülőgépbalesetet szenvedtek. Férjem és hamarosan születendő gyermekünk nevében köszönjük az imákat.

A zenekart 1977-ben alapította Kelly Nelon Clark és férje, Jason Clark. 2004-ben egyik lányuk, Amber Nelon Kistler is csatlakozott hozzájuk, 2014-ben pedig másik lányuk, Autumn Nelon Streetman is csatlakozott hozzájuk. A baleset idején Streetman nem tartózkodott a gépen, de a házaspár és Kistler viszont igen, aki a férjével, Nathan Kistlerrel utazott - emlékeztet cikkében az Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek