Hűtlenség

Natalie Portman túllépett hűtlen férjén

Létrehozva: 2024.07.01.

A színésznő és balettkoreográfus férje idén márciusban elváltak, amire a férfi hűtlensége miatt került sor. Az Oscar-díjas világsztár mára túltette magát a történteken, és új fejezetet kezdett a magánéletében.

Megannyi, megalkuvással töltött esztendő után a Star Wars: Az ébredő Erő 42 éves sztárja, Natalie Portman ma már a saját igényeit helyezi előtérbe. A házasságának Benjamin Millepied-vel 12 év és két gyerek után véget vetett, amikor kiderült, hogy a férjének viszonya van Camille Étienne klímaaktivistával. Ben hiába remélt bocsánatot, a felesége beadta a válókeresetet.

Natalie Portman túllépett hűtlen férjén - BORS
Natalie Portman fiatal színésszel találkozgat (Fotó: Northfoto/hot magazin)

Eleinte nagyon nehéz volt elviselnem, hogy összeomlott az addigi életem, de a barátaim segítettek átvészelni a legrosszabbat – nyilatkozta Natalie korábban a Vanity Fairnek. 

Bennel az a prioritás, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes átmenetet a gyerekeinknek, hogy később a legjobb társszülők legyünk.

Natalie mostani jókedvéhez az is hozzájárul, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz Paul Mescal 28 éves brit színésszel. Már a tavalyi találkozásukkor kiderült, hogy milyen jól érzik magukat együtt. Amióta a Fekete hattyú sztárja hivatalosan is szingli, egyre gyakrabban látni őket kettesben londoni éttermekben, bárokban. Bár azt állítják, hogy csak barátok, izzik köztük a levegő!

Natalie Portman túllépett hűtlen férjén - BORS
Natalie az első perctől remekül érzi magát a 28 éves Paul Mescallal (Fotó: Profimedia / hot magazin)

Eltartott egy ideig, míg Natalie visszanyerte a régi önmagát – mondta egy forrás az Us Weeklynek. – Főként a gyerekeire és a munkáira fókuszál, ám elkezdett a saját boldogságán is dolgozni, amit nagyon megérdemel!

hot feltöltés címlap
További érdekes sztárhíreket olvashat a friss hot! magazinban (Fotó: archív / hot magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek