Rákbetegség

Nem lehet könnyek nélkül bírni, megtörte a csendet Shannen Doherty édesanyja

Bors

Létrehozva: 2024.07.16.

Shannen Doherty évek óta rákkal küzdött. Szombaton hunyt el otthonában, szerettei körében.

Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 sztárja július 13-án hunyt el, mindössze 53 évesen, miután hosszú évekig küzdött a rákkal. A tragédia kapcsán gyászoló édesanyja, Rosa Doherty is megszólalt.

HOT Shannen Doherty évek óta küzd a rákkal, de nem adja fel a harcot, mert még nem végzett az életével 
FIGYELJ A KARÁCSONYFÁRA
A Bűbájos Boszorkák sztárja elvesztette a rákkal vívott harcát. (Fotó: NBC / Northfoto)

A színésznő otthonában aludt el örökre. Először 2015-ben diagnosztizálták nála mellrákot, majd két évvel később kiújult a betegség, és idővel áttéteket képzett az agyában, és a csontjaiban is. Halála után Shannen Doherty édesanyja mondott köszönetet a rajongóknak a kedves, támogató üzenetekért - írja a life.hu.

A családunk szeretné megköszönni mindenkinek azt a sok szeretetet és támogatást, amit Shannen fele tanúsítottak az elmúlt időszakban. Igazán hálásak vagyunk

- tudatta a megtört anyuka. Mint kiderült, Doherty a halála előtt azt mondta, szeretné, ha a temetése meghitt, családias lenne.

Nem akarom, hogy ott legyenek, mert nem feltétlenül a legjobb okok miatt jönnének el, nem azért, mert igazán kedvelnek engem. Azt akarom, hogy a temetésem a szeretet ünnep legyen. Nem akarom, hogy az emberek sírjanak, vagy hogy azt mondják magukban: 'Hála Istennek, hogy az a r....c már halott!'

- nyilatkozta még az év elején. A színésznő három héttel a halála előtt arról is vallott, hogy retteg egy újabb kemoterápia gondolatától. Shannen Doherty tudta, hogy a kezelések hosszabbítják meg az életét, de nem akart újra kórházba kerülni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek