Buli

Öt világsztár, aki durvábban partizik, mint gondolnád!

Létrehozva: 2024.07.21.

Parádés partizók Hollywoodból.

A sztárok tényleg mindent beleadnak a bulizásba, így nem csoda, ha néha túlzásba is esnek... A Fanny magazin összeszedte a legextrémebb sztárbulikat olyan celebektől, akikre talán nem is gondolnál, hogy ennyire odavannak egy jó kis partiért.

Sokan morbidnak titulálták Adele témaválasztását, amikor Titanic-tematikájú összejövetelt szervezett az egyik születésnapjára. Az énekesnő egyszerűen odáig van a tragikus végű történetért, ezért mindenkit arra kért, hogy a film hangulatának megfelelő jelmezekben jelenjen meg az ünneplésen. Ő maga természetesen a női főszereplőt idézte meg a külsejével.

Dalai kapcsán Adele-t sokkal visszafogottabbnak hihetnénk Fotó: AFP

Öt teljes napon át ünnepeltette magát Paris Hilton. A celeb New Yorkban, Las Vegasban, Hollywoodban, Londonban és Tokióban is megfordult a születésnapja alkalmából, és a hírek szerint milliókat költött a vendégekre, akik vele tartottak a három kontinensen átívelő partisorozaton. 

Daily Instagram Posts
Paris aztán tud ünnepelni  Fotó: face to face

Saját magával találhatta szemben magát Mariah Carey azon a partin, amelyre minden meghívottjának az énekesnő ikonikus kosztümjeiben kellett érkeznie. Közel 50 vendég inspirálódott a díva dalaiból, videóiból, pózaiból és jellegzetes stílusából. 

Mariah Carrey Arrives at the Plaza - Paris
Mariah Carey gyakorlatilag magával bulizott Fotó: ABACA

Minden Hannah Montana körül forgott Miley Cyrus egyik mulatságán. Miley így tisztelgett a szerep előtt, amely anno meghozta neki a várva várt sikert. A vendégek Hannah-álarcokkal pózoltak a kameráknak, az énekesnő egy menő rajongói pólót viselt, a torta pedig élénk rózsaszín és gitáralakú volt.

66th Grammy awards - Show
Miley Cyrus mára bőven maga mögött hagyta Hannah Montana visszafogottságát Fotó: AFP

Az anyaszült meztelen Orlando Bloommal fényképezkedhettek a vendégek a dínomdánomon, amelyet a színész kedvese, Katy Perry szervezett a szerelme születésnapjára. Bloom persze nem élőben dobta le a textilt, hanem a korábban elhíresült ruhátlan szörfözéséről készült felvételek szolgáltak háttérként a kihelyezett fotófülkében. 
 

Katy Perry sem akármilyen bulit szervezett Orlando Bloomnak  Fotó: AFP

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek